ŠKODA CITIGO iV automaat

De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA.

Van €23.290 nu voor €19.500 rijklaar

inclusief €2.000 rijkssubsidie

Kenteken 2020

8% bijtelling bij zakelijk gebruik

Private lease vanaf €379 per maand

Actieradius tot 260 km.

Zuinig

Elektrisch rijden is naast de financiële voordelen bovenal beter voor het milieu. Het is de groenste manier van autorijden, doordat er geen uitstoot van CO2 en stikstof plaatsvindt tijdens het autorijden.

Vanaf

€19.500

Rijklaar

 

Private lease vanaf

€379

Per maand

Actieradius tot

260 km

op één lading

N
Bluetooth
N
Laadkabel (mode 3 voor laadpaal)
N
Climate Control
N
Led dagrijverlichting
N
Isofix
N
Radio Swing met kleurendisplay en USB aansluiting
N
Snellaadfunctie 80% in één uur
N
Smartphone integratie met Move & Fun app inclusief telefoonhouder

CITIGO ͤ  iV in het kort

De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

Standaard 5 deurs

De CITIGO ͤ  iV wordt uitsluitend geleverd in vijfdeursuitvoering. De voorste twee deuren beschikken over elektrisch bedienbare ramen.

Grille in carrosseriekleur

Een typisch kenmerk van de elektrisch aangedreven CITIGO-modellen is de in carrosseriekleur uitgevoerde grille.

Geïntegreerde richtingaanwijzers

Geïntegreerde richtingaanwijzers zijn standaard op de CITIGO ͤiV.

Actieradius

De actieradius van de CITIGO ͤ  iV is vastgesteld op 265 kilometer. Gemiddeld legt een inwoner van Nederland 22 kilometer af met de auto voor woon-werk verkeer. Dit houdt in dat je op een volle accu 12 dagen van thuis naar je werk kunt rijden. Hiermee biedt de CITIGO ͤ  iV een zeer grote actieradius aan voor een stadsauto, waardoor de elektrische auto praktisch is voor werk en privé.

Opladen

De CITIGO ͤ  iV als volledig elektrische auto beschikt over een lithium-ion accu die opgeladen dient te worden na het maken van een rit. De volledige oplaadtijd van de CITIGO ͤ  iV bedraagt 4 uur en 8 minuten. Snelladen tot 80% met het Combined Charging System (CSS) duurt máár 1 uur. Nederland beschikt inmiddels over een groot netwerk laadpalen, waardoor het opladen erg gemakkelijk is. Dit kan thuis (zelfs met 230V aansluitingen), onderweg of op kantoor zodat jij altijd opgeladen onderweg gaat.

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Ontdek de CITIGO ͤ iV

Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.
{

De CITIGO ͤ iV is voor zowel zakelijke als particuliere rijders aantrekkelijk door diverse financiële voordelen. Zo ben je bij de aankoop van een elektrische auto t/m 2020 vrijgesteld van BPM en betaal je tot en met 2020 geen Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting). Als zakelijke rijder betaal je in plaats van de normale 22% bijtelling maar 8% voor een volledig elektrische auto.

Antoine Linderhof
ŠKODA

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 
Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico. Laden is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.