De nieuwe ŠKODA ENYAQ iV 100% elektrisch

Vanaf €40.780 Rijklaar

Vanaf €147 bijtelling voor privé gebruik van een zakelijke auto

NU te bestellen bij ons

Hoera! wij mogen u op afspraak weer in onze showrooms ontvangen!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Onze elektrische SUV

De ENYAQ iV is onthuld. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Ook is de bagageruimte opmerkelijk ruim: 585 liter. Naast de enorme binnenruimte, een snellaadfunctie en een actieradius tot maximaal 500* km komen er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar, waaronder een variant met vierwielaandrijving die van 0 naar 100 km/u accelereert in slechts 6,2 seconden. 

Dit is de ENYAQ iV

Standaard garanties op de ENYAQ

8 jaar garantie op de accu

Op de hoogvoltaccu in de ENYAQ iV heeft u maar liefst 8 jaar garantie (of tot 160.000 gereden kilometers). U hoeft dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accu. Laat reparaties en onderhoud altijd uitvoeren door een gespecialiseerde ŠKODA monteur. Zo bent u verzekerd van het beste onderhoud en worden onnodige storingen voorkomen.

Tot 6 jaar onderhoud inclusief

De ENYAQ iV wordt standaard geleverd met tot wel 6 jaar onderhoud, waarbij de auto op alle belangrijke punten wordt gecontroleerd. Het onderhoud bestaat uit een inspectieservice, het vervangen van de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Ook voeren we gelijk een APK uit als het nodig is. Zo houd u uw ENYAQ iV zo lang mogelijk als nieuw.

2 jaar garantie op de hele auto

Op elke ŠKODA zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie, zonder kilometerbeperking. Voorwaarde hierbij is wel dat u uw de ENYAQ iV volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden. Meer weten? Lees de garantieregelingen.

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.