ŠKODA Octavia

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de OCTAVIA nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen.

Vanaf €27.990 rijklaar

Vanaf €192 bijtelling voor privé gebruik van een zakelijke auto

Ook leverbaar met DSG Automaat €2.000

€1.000 extra voor uw huidige auto bij aankoop van een voorraad auto

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u op afspraak weer in onze showrooms ontvangen!

Comfort in elke rit

De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe OCTAVIA HATCHBACK leverbaar met een head-up display. Deze projecteert  informatie op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit verbeterd en is de nieuwe OCTAVIA HATCHBACK leverbaar met twee 10 inch schermen.

Inruilpremie

€1.000

bij aankoop van een voorraad auto

 

Vanaf

€27.990

Rijklaar

Nieuwe Octavia in het kort

Full-LED matrix koplampen

Nieuw voor de OCTAVIA zijn volledige LED matrix koplampen. Door deze technologie kunnen bestuurders altijd met groot licht rijden zonder andere weggebruikers te verblinden.

Nieuw stuurwiel

Het nieuwe multifunctionele stuurwiel heeft slechts twee spaken en dankzij het multifunctionele gedeelte kunnen 14 verschillende functies bediend worden.

Shift-by-wire

In de stijlvolle middenconsole heeft een kleine tuimelschakelaar de plaats van de bekende versnellingspook ingenomen. Het systeem maakt gebruik van shift-by-wire-technologie die elektronisch communiceert met de gewenste stand van de DSG-transmissie.

Nog meer opties

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA beschikt over moderne TSI-benzinemotoren, als bijzonder milieuvriendelijke variant met CNG-aandrijving en als plug-in hybride variant. En, voor het eerst bij ŠKODA, motoren met mild-hybride technologie.

De middenconsole, de portierbekledingen en het dashboard zijn geheel opnieuw ontworpen. Het dashboard is opgebouwd uit meerdere lagen waarvan de lijnen en kleuren de kenmerkende vorm van de ŠKODA-grille weerspiegelen. Met het instrumentarium benadrukt de nieuwe OCTAVIA de interieurruimte. Verder heeft ŠKODA de virtuele cockpit verfijnd en twee 10 inch schermen toegevoegd.

Nieuwe ŠKODA OCTAVIA in beeld

De OCTAVIA belichaamt de designtrend van ŠKODA: een combinatie van esthetiek, veiligheid en gebruiksgemak. Of u de auto nu als geheel ziet of dichterbij komt en de unieke kenmerken van de OCTAVIA ontdekt, de OCTAVIA straalt de harmonie van functionaliteit en emotie uit.
{

“Ik raad een proefrit aan in de Octavia. U zult versteld staan van het comfort, de wegligging en de fantastische stoelen”

Antoine Linderhof
ŠKODA

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 81 g/km