ŠKODA Octavia

Dankzij het nieuwe ontwerp heeft de OCTAVIA nog meer emotie; het nieuwe interieurconcept combineert uitstekende functionaliteit met hoogwaardige materialen.

Vanaf €26.990 rijklaar

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Comfort in elke rit

De nieuwe generatie heeft Full-LED matrix koplampen en een nieuw stuurwiel met twee spaken. Ook is de nieuwe OCTAVIA HATCHBACK leverbaar met een head-up display. Deze projecteert  informatie op de voorruit. Verder is de Virtual Cockpit verbeterd en is de nieuwe OCTAVIA HATCHBACK leverbaar met twee 10 inch schermen.

Vanaf

€26.990

Rijklaar

Nieuwe Octavia in het kort

Full-LED matrix koplampen

Nieuw voor de OCTAVIA zijn volledige LED matrix koplampen. Door deze technologie kunnen bestuurders altijd met groot licht rijden zonder andere weggebruikers te verblinden.

Nieuw stuurwiel

Het nieuwe multifunctionele stuurwiel heeft slechts twee spaken en dankzij het multifunctionele gedeelte kunnen 14 verschillende functies bediend worden.

Shift-by-wire

In de stijlvolle middenconsole heeft een kleine tuimelschakelaar de plaats van de bekende versnellingspook ingenomen. Het systeem maakt gebruik van shift-by-wire-technologie die elektronisch communiceert met de gewenste stand van de DSG-transmissie.

Nog meer opties

De nieuwe ŠKODA OCTAVIA beschikt over moderne TSI-benzinemotoren, als bijzonder milieuvriendelijke variant met CNG-aandrijving en als plug-in hybride variant. En, voor het eerst bij ŠKODA, motoren met mild-hybride technologie.

De middenconsole, de portierbekledingen en het dashboard zijn geheel opnieuw ontworpen. Het dashboard is opgebouwd uit meerdere lagen waarvan de lijnen en kleuren de kenmerkende vorm van de ŠKODA-grille weerspiegelen. Met het instrumentarium benadrukt de nieuwe OCTAVIA de interieurruimte. Verder heeft ŠKODA de virtuele cockpit verfijnd en twee 10 inch schermen toegevoegd.

Nieuwe ŠKODA OCTAVIA in beeld

De OCTAVIA belichaamt de designtrend van ŠKODA: een combinatie van esthetiek, veiligheid en gebruiksgemak. Of u de auto nu als geheel ziet of dichterbij komt en de unieke kenmerken van de OCTAVIA ontdekt, de OCTAVIA straalt de harmonie van functionaliteit en emotie uit.
{
De elektrisch verstelbare ergonomische voorstoelen hebben zittingen met verstelbare zitdiepte evenals een massagefunctie.

Antoine Linderhof
ŠKODA

l

Houd me op de hoogte