ŠKODA SCALA

In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte.

Vanaf €20.990 rijklaar

Vanaf €137 bijtelling voor privé gebruik van een zakelijke auto

Ook leverbaar met DSG Automaat €1.500

Private lease tijdelijk €30 per maand korting

Van €299 nu voor €269 per maand*

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

€2.000 extra inruilpremie voor uw auto bij aankoop van een voorraad auto

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u op afspraak weer in onze showrooms ontvangen!

Private lease vanaf

€269 

per maand

Vanaf

€20.990

Rijklaar

Bij aankoop van een voorraad auto

€2.000

extra inruilpremie voor uw auto

De nieuwe ŠKODA SCALA

In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Volop ruimte

De lange wielbasis van 2.649 mm staat garant voor goede rijeigenschappen en veel binnenruimte. Ook heeft de SCALA één van de grootste bagageruimtes in zijn klasse, met altijd 467 liter of 1.410 liter met de achterbank neergeklapt.

Pittige prestaties

Er worden bij de introductie twee Euro 6-motoren leverbaar: de 1.0 TSI (85 kW/115 pk) handgeschakeld met zes versnellingen en de sterke 1.5 TSI viercilinder (110 kW/150 pk) met zeventraps DSG-automaat. In de loop van 2019 wordt de 1.0 G-TEC (66 kW/90 pk) leverbaar. Deze is ontworpen voor aardgas (CNG) en stoot daardoor minder CO2 en NOx uit.

Sportief rijgedrag

De ŠKODA SCALA is zelfs met standaard chassis al buitengewoon veilig en wendbaar. Wie echter kiest voor de optionele Sport Chassis Preset krijgt een 15 mm verlaagd onderstel met dempers die via het Driving Mode Select-menu kunnen worden ingesteld op Normal of Sport.

Standaard opties

  • Radio Swing met 6,5″ kleuren touchscreen, 4 luidsprekers en 2 USB aansluitingen
  • Stalen velgen 16″ met wieldoppen Tecton
  • LED-dagrijverlichting
  • Airconditioning
  • Maxidot, uitgebreide boordcomputer
  • Lane Assist en Front Assist

De SCALA in beeld

In de nieuwe SCALA van ŠKODA worden de compacte afmetingen gecombineerd met veel binnenruimte. Het is het eerste model van ŠKODA dat gebruikmaakt van het A0 MQB-platform, waardoor de combinatie mogelijk is van compacte afmetingen, veel binnenruimte en de nieuwste assistentiesystemen.

Plan je proefrit

 
i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug

 

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.