ŠKODA Superb iV Combi

De eerste plug-in hybride van ŠKODA.

Vanaf € 41.490 rijklaar

Vanaf €285 bijtelling voor privé gebruik van een zakelijke auto

Private lease tijdelijk extra korting

Van €711 nu voor €699 per maand*

Private lease kosteloos te beëindigen bij onvrijwillige werkeloosheid

Bij aanschaf €1.500 extra voor uw huidige auto

Gecombineerd actieradius tot 850 km

Standaard met DSG automaat

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Hoera! wij mogen u op afspraak weer in onze showrooms ontvangen!

DE Superb iV PHEV IS STANDAARD VOORZIEN VAN:

 

DSG-automaat

Laadkabels

Navigatiesysteem

Bluetooth carkit

218 pk gecombineerd

Tot 55 km volledig elektrisch

Slechts 30 gram C02 per kilometer

 

Vanaf

€41.490

Rijklaar

Private lease vanaf

€699

per maand

Superb iV in het kort

De SUPERB iV is de eerste plug-in hybride van ŠKODA. Hij beschikt over een 1.4 TSI benzinemotor (115 kW/156 pk) die is gekoppeld aan een zestraps DSG-transmissie. Daarnaast heeft hij een 85 kW sterke elektromotor die wordt gevoed door een lithium-ion batterij met een capaciteit van 37 Ah en een energie-inhoud van 13 kWh. Deze batterij is vóór de achteras in de wagenvloer geïntegreerd.

Plug-in hybride

Tijdens de rit zorgen de benzinemotor en recuperatie (energieterugwinning door afremmen) voor extra elektrische actieradius.

Infotainment

Zowel het standaard navigatiesysteem Amundsen met 8 inch display als het optionele Columbus-systeem met 9,2 inch scherm is gebaseerd op de nieuwste infotainmentgeneratie.

Nieuwe look

Net als de andere SUPERB-uitvoeringen in de reeks heeft ook de SUPERB iV een nieuwe look gekregen.

Krachtig en zuinig

Het arsenaal aan assistentiesystemen wordt voor de nieuwe SUPERB iV opnieuw verder uitgebreid. Zo is de nieuwe plug-in hybride er nu ook met Trailer Assist, dat moeiteloos manoeuvreren met aanhangers mogelijk maakt. Area-View brengt dankzij vier camera’s de ruimte rondom de auto in beeld op het centrale display. Hierdoor worden (in)parkeren en manoeuvreren vergemakkelijkt.

 

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Bekijk de Superb iV

Zo is de vernieuwde SUPERB het eerste productiemodel van ŠKODA met full-LED Matrix-koplampen. Ook de nieuwe bumpers en luchtinlaten met honingraatstructuur zijn blikvangers. Aan de achterzijde verraadt het iV-logo het bijzondere karakter.
{

De nieuwe SUPERB iV Combi is een bijzonder ruime auto met een zeer grote actieradius. Ideaal voor de vakanties. Vraag gelijk een offerte aan!

Antoine Linderhof
ŠKODA

Plan je proefrit

i

Offerte aanvraag

Bel me terug

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* SKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 81 g/km