Maak direct online een werkplaatsafspraak

Garantie

4 jaar reparatiegarantie op uw ŠKODA bij Wittebrug Dat is nogal wat. Bij Wittebrug ŠKODA krijgt u 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die wij als officiële ŠKODA-dealer aan de auto verrichten. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Aircoservice

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in je auto, en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook ben je snel van beslagen ruiten af. Laat daarom je airco goed onderhouden. Dit is uiteraard in kundige handen bij de gecertificeerde technici van Wittebrug.

APK

De APK is een wettelijke verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (drie jaar voor dieselmodellen). Het doel van de APK is het verbeteren van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Bij de keuring wordt een ŠKODA volgens een vast stramien gecheckt op een groot aantal punten.
Lees meer

Wat wordt er gecontroleerd bij de APK?

De APK-keurmeester loopt alle zaken na die ervoor zorgen dat uw voertuig zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk kan rijden. Een APK bestaat uit: Verkeersveiligheid. Banden (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Milieu. De uitstoot van uitlaatgassen: bij auto’s met een benzine-, LPG- of aardgasmotor heeft de APK een viergasmeting, bij dieselauto’s wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten. Registratie. Het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Bandenservice

De rijprestaties en veiligheid van je ŠKODA zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van de banden. Elke ŠKODA(-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto én de tijd van het jaar.

Checks

Bij Wittebrug ben je van harte welkom om je ŠKODA te laten controleren. Wij hebben continu checks, zoals de Aircocheck. Daarnaast hebben wij seizoen checks, zoals de Vakantiecheck en de Wintercheck. Zo weet je altijd de staat van je auto.

ŠKODA Connect

Altijd verbonden met jouw ŠKODA Je kunt vanuit je huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en nog veel meer informatie over je auto. In geval van een ongeluk worden automatisch de hulpdiensten gewaarschuwd, zodat snel de juiste hulp geboden wordt. De uitgebreide infotainment systemen zorgen ervoor dat je nooit zonder brandstof komt te staan, en helpen je een file te ontwijken. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger.

Mijn ŠKODA app

Mijn ŠKODA app – Alle info over jouw ŠKODA bij de hand De Mijn ŠKODA app is geschikt voor nieuwe ŠKODA Business modellen en kan achteraf ingebouwd worden op de Fabia, Octavia, Superb en KODIAQ vanaf modeljaar 2010.

Mobiliteitsservice

Met een ŠKODA sta je zelfs met pech nooit lang stil. Dat komt door onze gratis Mobiliteitsservice, die geldt voor elke ŠKODA die geleverd is vanaf 1 januari 2000, en wordt onderhouden bij een erkende ŠKODA-dealer. Weigert je auto dan eens onverhoopt, dan helpen wij je kosteloos weer snel op weg.

Onderhoud en reparatie

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw ŠKODA is erg belangrijk. Motorisch en op andere vlakken blijft je auto zo in optimale conditie, en je verhoogt bovendien de (eventuele) inruilwaarde. Wittebrug kan alle onderhoudsbeurten verzorgen. Wat houden de beurten eigenlijk in?

Ruitenservice

Glasreparatie Ruitschade? Nu gratis reparatie voor alle ŠKODA rijders!

Schadeherstel

Je hebt schade? Dat is altijd een vervelende ervaring. Laat Wittebrug je helpen bij de formaliteiten en je ŠKODA weer in perfecte staat brengen.

ŠKODA service app

Snel inzicht in wat te doen bij bijvoorbeeld pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje?

Maak direct online een werkplaatsafspraak