ŠKODA Wintercheck

Voor slechts € 19,95 controleren wij uw ŠKODA op 26 belangrijke punten.

Nu met gratis Antivries deken (op = op)

Plan online uw afspraak in

Maak direct online een werkplaatsafspraak

Aircoservice

Airconditioning verhoogt het comfort tijdens het autorijden. Een airco zorgt voor een aangename temperatuur in je auto, en houdt stof, uitlaatgassen en pollen buiten. Ook ben je snel van beslagen ruiten af. Laat daarom je airco goed onderhouden. Dit is uiteraard in kundige handen bij de gecertificeerde technici van Wittebrug.

APK

De APK is een wettelijke verplichte keuring voor auto’s vanaf vier jaar oud (drie jaar voor dieselmodellen). Het doel van de APK is het verbeteren van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Bij de keuring wordt een ŠKODA volgens een vast stramien gecheckt op een groot aantal punten.
Lees meer

Wat wordt er gecontroleerd bij de APK?

De APK-keurmeester loopt alle zaken na die ervoor zorgen dat uw voertuig zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk kan rijden. Een APK bestaat uit:

Verkeersveiligheid.
Banden (minimaal 1,6 mm), remmen, autogordels, spiegels, ruiten, ruitenwissers, uitlaat, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.

Milieu.
De uitstoot van uitlaatgassen: bij auto’s met een benzine-, LPG- of aardgasmotor heeft de APK een viergasmeting, bij dieselauto’s wordt ook gemeten hoeveel roet ze uitstoten.

Registratie.
Het kentekenbewijs (online), het voertuigidentificatie- oftewel chassisnummer en de gebruikte brandstof.

Bandenservice

De rijprestaties en veiligheid van je ŠKODA zijn voor een groot deel afhankelijk van de kwaliteit van de banden. Elke ŠKODA(-rijder) vereist een type band die het beste past bij de auto én de tijd van het jaar.

Checks

Bij Wittebrug ben je van harte welkom om je ŠKODA te laten controleren. Wij hebben continu checks, zoals de Aircocheck. Daarnaast hebben wij seizoen checks, zoals de Wintercheck en de Zomercheck. Zo weet je altijd de staat van je auto.

Garantie

4 jaar reparatiegarantie op uw ŠKODA bij Wittebrug 
ŠKODA verlengt per 1 juni 2017 de reparatiegarantie van 2 naar 4 jaar! Zo geniet u bij Wittebrug nog langer van de garantie op onze werkplaatswerkzaamheden (zowel op onderdelen als uren). Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en vakmanschap van onze monteurs bestaat niet.

Mobiliteitsservice

Met een ŠKODA sta je zelfs met pech nooit lang stil. Dat komt door onze gratis Mobiliteitsservice, die geldt voor elke ŠKODA die geleverd is vanaf 1 januari 2000, en wordt onderhouden bij een erkende ŠKODA-dealer. Weigert je auto dan eens onverhoopt, dan helpen wij je kosteloos weer snel op weg.

Onderhoud en reparatie

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw ŠKODA is erg belangrijk. Motorisch en op andere vlakken blijft je auto zo in optimale conditie, en je verhoogt bovendien de (eventuele) inruilwaarde. Wittebrug kan alle onderhoudsbeurten verzorgen. Wat houden de beurten eigenlijk in en wat kosten ze?

Ruitenservice

Glasreparatie
Ruitschade? Nu gratis reparatie voor alle ŠKODA rijders!

Schadeherstel

Je hebt schade? Dat is altijd een vervelende ervaring. Laat Wittebrug je helpen bij de formaliteiten en je ŠKODA weer in perfecte staat brengen.

ŠKODA service app

Snel inzicht in wat te doen bij bijvoorbeeld
pech onderweg.

Brandt er een waarschuwingslampje?

VerrassendŠKODA

Word lid en profiteer van verrassend veel voordeel.

Maak direct online een werkplaatsafspraak