Twee jaar geleden was er al het samengaan met Kamsteeg. Nu opent Wittebrug voor de Leidse regio een nieuw bedrijfswagencentrum. Hierdoor biedt Wittebrug een gloednieuw en uniek concept voor Volkswagen Bedrijfswagens.

Cees van Breugel, manager Volkswagen Bedrijfswagens van Wittebrug, is trots op deze nieuwe stap. “Voor de regio Leiden en omstreken was er nog niet zo’n vast servicepunt waar aan bedrijfswagens alle mogelijke services gegeven kunnen worden. Er is nu een totaal bedrijfswagenconcept van basis-service, verkoop, gebruikte auto’s, nieuwe auto’s en ombouw van wagens.

Proces
Het proces van het vinden van een passende locatie (aan de Amphoraweg in Leiden) ging niet zonder slag of stoot. “Omdat het nauw luistert heeft dit 1 ½ tot 2 jaar geduurd. Maar er is nu ook veel mogelijk voor onze klanten.” Volgens Van Breugel is er nu optimale bereikbaarheid voor de klanten en relaties van de Bollenstreek t/m het Westland.

Geen omwegen
Er zijn geen omwegen meer. Zowel qua bereikbaarheid als het klantencontact. De service die essentieel is, is nu een volledige klantenbediening geworden waarin meedenken met de klant ook centraal staat. Ook wordt er bijvoorbeeld naar de ondernemer toe gegaan als daar behoefte aan is. “En ons team van medewerkers stopt pas als er een oplossing gevonden is omdat ondernemers vaak geen dag zonder bedrijfswagen kunnen”, aldus Van Breugel die duidelijk in zijn nopjes is met deze mijlpaal.

  

Bron: TV West