Transporter A4 editie

Vanaf €15.890*

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Volkswagen Transporter

Wie eenmaal een Volkswagen Transporter rijdt, wil nooit meer iets anders. Al 70 jaar overtreft dit icoon elke verwachting. Zelfs na vele kilometers en intensief gebruik blijft de kwaliteit van de Transporter indruk maken en kun je rekenen op een bewezen hoge restwaarde. Geen wonder dat zes generaties veeleisende vakmensen de Transporter kiezen als nummer 1 bedrijfswagen. Verschil moet er zijn.

  • 17” Lichtmetalen velgen
  • Sidebars
  • Bumperbeschermplaat
  • Instaplijsten

Van €1495 voor €895
ex.BTW

Extra’s boven op A41 editie

  • Bumpers voor en achter in carrosseriekleur

Van €2840 voor €1595
ex.BTW

Extra’s boven op A42 editie

  • Media App connect radio incl. achteruitrijcamera

Van €3835 voor €2495
ex.BTW

Volkswagen Transporter in het kort

Het hoogwaardige interieur en de royale laadruimte van de bestelwagen overtuigen door functionaliteit en veelzijdigheid. Met de extra’s biedt de Volkswagen Transporter oplossingen voor iedere branche en andere eisen.

Radio- en navigatiesystemen

Ook op het gebied van infotainment maakt de Transporter indruk. Uitgerust met de nieuwste radio- en navigatiesystemen zorgt hij voor topentertaiment en perfecte oriëntatie.

Koplampen

Standaard is de Transporter uitgerust met efficiënte H4-koplampen met lichtbundelhoogteverstelling.

Werkplek

Moderne airconditionings regelen in een handomdraai de interieurtemperatuur en zorgen ook op warme dagen voor koele lucht.

Opties op de Transporter

Standaard is je Transporter A4 editie al uitgerust met:

  • 17” Lichtmetalen velgen
  • Sidebars
  • Bumperbeschermplaat
  • Instaplijsten

Benieuwd welke opties er nog meer mogelijk zijn? Plan een proefrit in de Transporter en laat u door onze verkopers informeren over de mogelijkheden op uw nieuwe Transporter.

De Transporter in beeld

Wanneer je een bedrijfswagen gaat kopen, wil je dat voor iedere klus de ideale laadoplossing mogelijk is. De Transporter biedt 10 verschillende laadoplossingen. De elektrische achterklep wordt tegen meerprijs geleverd en maakt het mogelijk om comfortabel te beladen en ontladen.

{

Innovatieve bestuurdershulp- en veiligheidssystemen ondersteunen je in kritieke situaties en kunnen je helpen, gevaarlijke situaties te voorkomen.

Cees van Breugel
Volkswagen Bedrijfswagens

* Vraag naar de voorwaarden. Prijzen excl BTW. Foto is een voorbeeld en kan afwijken van aangeboden model. Wijziging, druk- en zetfouten voorbehouden.