Skip to the main content

De nieuwe pick-up.

De nieuwe Amarok komt eraan. Naast een compleet ander design is de nieuwe Amarok voorzien van nieuwe features en technische innovaties in het pick-up segment.

Waar je de nieuwe Amarok ook voor wilt gebruiken, al zijn moderne rijhulpsystemen bieden meer ondersteuning en veiligheid dan zijn voorgangers.

Houd mij op de hoogte van de nieuwe Amarok
De nieuwe pick-up.

Meester van veelzijdigheid

Betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor bijna elke branche? De nieuwe Amarok heeft het in de genen.

Premium
Patser

De Amarok onderstreept zijn premium karakter met functies zoals sfeerverlichting en een premium audio-installatie van Harman Kardon.

Laden
en lossen

Afhankelijk van het model en de specificaties kunnen grote ladingen tot zelfs 1,2 ton in de laadbak van de nieuwe Amarok worden vervoerd.


Dit is
design

Moderne "IQ.Light" LED-matrixkoplampen, optioneel tot 21" velgen, compleet nieuwe stylingpakketten voor het exterieur met nieuw ontworpen stylingbars, opstaptreden en de grille.

Eersteklas
uitrusting

Dankzij de hoogwaardige uitrusting geniet je van eersteklas comfort door het infotainmentsysteem en de nieuwste rijhulpsystemen.

Binnenkort bestelbaar

Houd mij op de hoogte

Occasions


Minimaal 6 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Onze Servicebeloften


Wittebrug Volkswagen Bedrijfswagens is de ideale partner in ondernemen. Daarom hebben we zeven beloften opgeschreven, waar je ons aan kunt houden.

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer