Volkswagen Caddy Business Economy

Van €13.295 voor €11.950
Financial lease vanaf €166 p/m

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Volkswagen Caddy Business Economy

De Volkswagen Caddy is niet voor niets de meest gekozen bedrijfswagen door vakmensen en ondernemers. De Caddy staat bekend om zijn ongekende rijcomfort.

Van €13.295 voor

€11.950

Financial lease vanaf

€166p/m*

Wittebrug Ombouwcentrum

In Leiden vindt u ons speciale Bedrijfswagen Ombouwcentrum voor bedrijfswagens-op-maat. In het ombouwcentrum kunnen wij elke bedrijfswagen perfect aanpassen aan uw specifieke wensen. Op basis van goed overleg, een gedetailleerd plan en een passende offerte voeren we de werkzaamheden zorgvuldig uit. Hoewel we natuurlijk dé specialist zijn voor Volkswagen, hanteren we voor alle andere merken bedrijfswagens dezelfde uitgangspunten. Want vakmanschap staat los van merk of type.

Onze specialiteiten voor elk merk en type bedrijfswagen

N

Laadruimtebetimmering

N

Vakkundige inbouw accessoires

N

Chassisopbouw

N

Side en front-bars, imperiaals en laadliften

N

Aluca bedrijfswageninrichtingen

N

Maatwerk

Volkswagen Caddy Business Economy in het kort

De Caddy biedt een laadruimtevolume tot wel 3,2 m³. Het doordachte opbergsysteem maakt efficiënt werken gemakkelijk. Scheidingswanden en bevestigingsogen zorgen voor veilig transport.

Veilig vervoerd

De Caddy is voorzien van slimme oplossingen voor het veilig vastzetten van een lading.

Maximale functionaliteit

De Caddy biedt een aanzienlijke laadruimte, die je met verschillende scheidingswanden, zijwandbekledingen en robuuste vloeren aan jouw wensen kunt aanpassen.

Alles perfect georganiseerd

De Caddy is voorzien van opbergvakken van uiteenlopende grootte. Voor alles is er een plek: van werkhandschoenen tot duimstok en van lunchtrommel tot laptop.

Opties op de Caddy

Standaard is je Caddy Business Economy al uitgerust met:

  • Climatic pakket
  • Radio Composition Audio incl. telefoonvoorbereiding
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel en bijrijdersstoel
  • Elektrisch pakket
  • Schuifdeur rechts

Benieuwd welke opties er nog meer mogelijk zijn? Plan een proefrit in de Caddy en laat u door onze verkopers informeren over de mogelijkheden op uw nieuwe Caddy.

De Caddy in beeld

De slimme parkeerhulpsystemen van de Caddy zijn optioneel leverbaar en waarschuwen bij het inparkeren met een geluidssignaal en optisch voor obstakels.

{

De Caddy overtuigt door een groot aantal comfortabele features, zoals slimme mobiele onlinediensten die je snel naar je volgende afspraak brengen, intuïtieve infotainmentsystemen en verwarmings- en aircosystemen die jouw werkdag nog aangenamer maken.

Cees van Breugel
Volkswagen Bedrijfswagens

Disclaimer: Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Prijzen zijn Rijklaar, exclusief BPM en exclusief BTW. Financial lease aanbieding is op basis van een 5 jarig contract en 10.000 km. per jaar. Andere looptijden en kilometrages op aanvraag.