De nieuwe Caddy Cargo

De Caddy Cargo Frisse Start. t/m 31 januari van €14.700 voor €13.450

Financial lease vanaf €189 per maand

Operational lease vanaf €299 per maand

De beste Caddy ooit

4 jaar garantie

"

Reserveer alvast vrijblijvend een proefrit!

De Caddy Cargo Frisse Start actie. t/m 31 januari 2021

Vanaf

€13.450

Rijklaar

 

Vanaf

€189p/m*

Financial lease

Vanaf

€299p/m*

Operational lease

Wie nieuw is trakteert!

Daarom trakteren wij u bij aankoop van een nieuwe Caddy op 50% korting op het laadruimtebeschermpakket. Dit pakket bestaat uit een betonplex laadvloer en lat-om-lat zijwand bescherming. Deze actie is geldig t/m 31 januari.

Normale prijs €1.000

U betaalt slechts €500

100% nieuw. 100% Caddy.

Of u nu als koerier, vakman, hovenier of in de bouw werkt: in uw werk heeft u altijd de toekomst in zicht. De nieuwe Caddy is compleet vernieuwd. Met een nieuw opwindend design, de nieuwste assistentiesystemen, innovatief infotainment en een ergonomische bestuurderswerkplaats, is de nieuwe Caddy betrouwbaar, flexibel en zuinig als gewoonlijk. De perfecte partner als het gaat om comfortabel en ontspannen omgaan met uw dagelijkse werk. We verwachten de nieuwe Caddy eind 2020 in onze showrooms. Op deze pagina vindt u alle informatie over de introductie van de Caddy.

De meest vooruitstrevende Caddy ooit

Comfortabel & Intelligent

Meer ruimte voor alles

Het interieur van de vijfde generatie maakt indruk met nieuwe hightech oplossingen en meer laadruimte. De lange versie – de Caddy Maxi – wordt geleverd met een 140 mm bredere schuifdeur en meer ruimte, bijvoorbeeld voor maximaal twee europallets. Verder is de nieuwe Caddy voorzien van een stalen achterdeuren zonder ruit, een aparte laadruimte vergrendeling, een elektrische sluithulp voor de achterklep en schuifdeuren en nog veel meer.

Digital cockpit

Alles in één oogopslag

Duidelijke, contrastrijke beelden verschijnen op het display in de Digital Cockpit, die een schermdiagonaal van 25,4 cm heeft. De bestuurder kan kiezen tussen drie verschillende schermconfiguraties. Deze worden geselecteerd met de View-knop op het nieuwe multifunctionele stuur. In de eerste configuratie worden de toerenteller en de snelheidsmeter interactief weergegeven als ronde instrumenten; een individueel configureerbaar element wordt in het midden van het scherm weergegeven – met functies zoals het telefoonboek van jouw smartphone. In de top-of-the-range versie, fuseert de Digital Cockpit met het premium Infotainment-systeem om de Innovision Cockpit te worden met talloze extra functies.

Bestuurdersplek

Extra ergonomisch

De nieuwe Caddy is verkrijgbaar met nieuwe en extra ergonomische stoelen:dit zijn de AGR Ergocomfortstoelen met AGR certificering. (AGR = Aktion Gesunder Rücken e.V. (The Campaign for Healthy Backs)). Ze zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel onderweg zijn voor hun werk. Deze stoelen kunnen op een aantal manieren worden aangepast: naast de lengte en hoogte instellingen, kan je ook de hoek van de stoel, de diepte van het zitkussen en de lendensteun configureren, die 4 verschillende instellingen heeft. Bovendien wordt de Caddy optioneel geleverd met een neerklapbare passagiersstoel met tafelfunctie, een stopcontact van 230 V, armleuningen voor de bestuurder en voorpassagier, led-binnenverlichting, led-bagageruimteverlichting en nog veel meer.

Motoren

Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen, waarbij de Caddy al in 2020 voldoet aan de Euro 6-emissienorm 2021 en is allemaal uitgerust met roetfilters. Afhankelijk van de motorversie kan het brandstofverbruik van de nieuwe Caddy tot twaalf procent worden verlaagd in vergelijking met zijn voorganger.

Bestuurdersassistentiesystemen

Automatisch meer comfort

 

Met de optionele, geavanceerde rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy bent u altijd ontspannen onderweg en komt u uitgerust bij uw klus aan. Dankzij Rear Cross Traffic Alert, Trailer Assist en Travel Assist met Emergency Assist wordt u altijd gewaarschuwd en ondersteund voor eventueel gevaar.

Ervaar als eerste de nieuwe Caddy

Maak vrijblijvend een proefrit.

Wittebrug Ombouwcentrum

In Leiden vindt u ons speciale Bedrijfswagen Ombouwcentrum voor bedrijfswagens-op-maat. In het ombouwcentrum kunnen wij elke bedrijfswagen perfect aanpassen aan uw specifieke wensen. Op basis van goed overleg, een gedetailleerd plan en een passende offerte voeren we de werkzaamheden zorgvuldig uit. Hoewel we natuurlijk dé specialist zijn voor Volkswagen, hanteren we voor alle andere merken bedrijfswagens dezelfde uitgangspunten. Want vakmanschap staat los van merk of type.

Onze specialiteiten voor elk merk en type bedrijfswagen

N

Laadruimtebetimmering

N

Vakkundige inbouw accessoires

N

Chassisopbouw

N

Side en front-bars, imperiaals en laadliften

N

Aluca bedrijfswageninrichtingen

N

Maatwerk