Volkswagen Crafter

Vanaf €23.500

Financial lease vanaf €292 per maand

€1.000 voordeel op voorraadmodellen

Automaat tijdelijk GRATIS

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Vanaf

€23.500

Rijklaar

Vanaf

€292p/m*

Financial lease

Wittebrug Ombouwcentrum

In Leiden vindt u ons speciale Bedrijfswagen Ombouwcentrum voor bedrijfswagens-op-maat. In het ombouwcentrum kunnen wij elke bedrijfswagen perfect aanpassen aan uw specifieke wensen. Op basis van goed overleg, een gedetailleerd plan en een passende offerte voeren we de werkzaamheden zorgvuldig uit. Hoewel we natuurlijk dé specialist zijn voor Volkswagen, hanteren we voor alle andere merken bedrijfswagens dezelfde uitgangspunten. Want vakmanschap staat los van merk of type.

Onze specialiteiten voor elk merk en type bedrijfswagen

N

Laadruimtebetimmering

N

Vakkundige inbouw accessoires

N

Chassisopbouw

N

Side en front-bars, imperiaals en laadliften

N

Aluca bedrijfswageninrichtingen

N

Maatwerk

Leverbaar als

Bestelwagen

Chassis

Pick-up

Volkswagen Crafter in het kort

De nieuwe Crafter overtuigt met de beste belaadbaarheid in zijn klasse. Hij heeft een openingsbreedte van 1.311 mm bij de schuifdeur, een laadruimtehoogte van maximaal 2.196 mm1, 2 en een 100 mm lagere laadvloer.2 Voor nog meer flexibiliteit in de laadruimte zorgen de optionele universele laadvloer en de voorgeboorde gaten in de zijwanden van de laadruimte (voor het bevestigen van laadruimte-inrichting).

Altijd opgeruimd

In de nieuwe Crafter vindt alles zijn plek, van dossiermap en koffiebeker tot duimstok. Via het 230V-stopcontact bij de bestuurdersstoel kunnen zowel laptops als gereedschapsaccu’s worden opgeladen.

Neemt alles mee

De nieuwe Crafter Bestelwagen is de enige bus in zijn klasse met standaard voorgeboorde gaten voor de solide inbouw van opbergsystemen.

Makkelijk in en uitladen

De drempel loopt over de gehele breedte van de achterzijde en maakt het in- en uitladen gemakkelijker.

Opties op de Crafter

Standaard is je Crafter al uitgerust met:

  • Cruise control inclusief snelheidsbegrenzer
  • Radio ‘Composion Audio’ incl. telefoonvoorbereiding
  • Comfort bestuurdersstoel inclusief armleuning, 2-voudig verstelbare lendensteun en hoogteverstelling

Benieuwd welke opties er nog meer mogelijk zijn? Plan een proefrit in de Crafter en laat u door onze verkopers informeren over de mogelijkheden op uw nieuwe Crafter.

De Crafter in beeld

Met het optioneel leverbare navigatiesysteem “Discover Media” bereik je in de nieuwe Crafter zonder omwegen jouw bestemming. Geniet onderweg van je favoriete muziek dankzij de perfecte geluidskwaliteit. Met het optioneel leverbare multifunctioneel stuurwiel bedien je met je handen veilig aan het stuur ook eenvoudig het navigatiesysteem en de radio.

Disclaimer: Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Prijzen zijn Rijklaar, exclusief BPM en exclusief BTW. Financial lease aanbieding is op basis van een 5 jarig contract en 10.000 km. per jaar. Andere looptijden en kilometrages op aanvraag.