Volkswagen e-Crafter

Vanaf €69.100

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Volkswagen eCrafter

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Vanaf

€69.100

Rijklaar

Vanaf

€960p/m*

Financial lease

Volkswagen eCrafter in het kort

Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu.

Onderhoud standaard inbegrepen

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km).

Altijd afstand bewaren

De Front assist noodremassistent met City Emergency braking helpt bij het verkorten van de remweg in gevaarlijke situaties in de praktijk van alledag.

Energie opwekken door te remmen

Bij het remmen wordt kinetische energie gewonnen, die door een generator wordt omgezet in elektrische energie. Deze wordt vervolgens in de hoogvoltaccu opgeslagen en bij het accelereren gebruikt.

Opladen van A-Z geregeld

Opladen op jouw bedrijf roept ongetwijfeld een aantal vragen op. Hoeveel laadpunten installeer ik nu en in de nabije toekomst? Hoe past het opladen van mijn elektrische bedrijfswagen in mijn dagelijkse werkzaamheden? Waar kan ik mijn bedrijfswagens opladen als ik onderweg ben? Welke laadpas heb ik daarvoor nodig? Kan ik energie verrekenen met mijn werknemers als zij mijn bedrijfswagen thuis opladen? Standaard bij je e-Crafter krijg je advies van een expert over opladen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

De eCrafter in beeld

De e-Crafter is een genot om in te rijden. Door zijn sterke 100kW elektromotor en door de zeer rijke standaarduitrusting. De e-Crafter is er als Highline met Navigatie Discover Media, Climatronic airconditioning en meer.
{
Je moet altijd op jouw Volkswagen Bedrijfswagen kunnen vertrouwen. Daarom behoren comfort, veiligheid en betrouwbaarheid tot de standaarduitrusting.

Cees van Breugel
Volkswagen Bedrijfswagens

Disclaimer: Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Prijzen zijn Rijklaar, exclusief BPM en exclusief BTW. Financial lease aanbieding is op basis van een 5 jarig contract en 10.000 km. per jaar. Andere looptijden en kilometrages op aanvraag.