Volkswagen ID.BUZZ en ID.BUZZ Cargo

Volkswagen’s visie op de elektrische bedrijfswagen en fun-auto van de toekomst

Als eerste in de ID.BUZZ Cargo rijden?

Met ID. Switch plannen wij nu alvast uw overstap.

Wanneer er flink moet worden geladen: de ID. BUZZ Cargo

Slim, wendbaar en duurzaam: wie van de Transporter houdt, zal zeker weg zijn van de ID. BUZZ Cargo. Deze nieuwkomer benut elk hoekje voor slimme op- en ombouwoplossingen. Hij kan ook extra energie in de auto halen via het zonnedak. Hij kan zo veel, dat hij meer is dan een Transporter met een elektrische motor. Het is dan ook een ID. BUZZ Cargo.

Gebouwd voor de stad van morgen!

Zonnedak

Het al behoorlijk ruime rijbereik van de ID. BUZZ Cargo wordt dankzij het zonnedak nog verder vergroot. En dat allemaal dankzij de kracht van de zon. Slimme duurzaamheid – op een totaal nieuw niveau.

Autonoom rijden

Zelfs al lijkt autonoom rijden nog toekomstmuziek, toch is de ID. BUZZ Cargo daar nu al op voorbereid. En dat creëert volledig nieuwe mogelijkheden voor u als bestuurder. Dankzij de volledige onlineverbinding kunt u in de toekomst wellicht mailberichten beantwoorden terwijl het voertuig autonoom naar uw volgende bestemming rijdt.

Stedelijke wendbaarheid

Smalle straten in de stad? Geen probleem voor de ID. BUZZ Cargo. Dankzij zijn kleinere elektrische motor en zijn bredere wielbasis beschikt hij over een kleine draaicirkel en neemt hij weinig plaats in het verkeer in, zonder dat u daarvoor laadruimte moet opofferen. Flexibel en slim – zo is de ID. BUZZ Cargo.

Bent u klaar om de eerste stap naar elektrisch rijden te nemen?

Wij helpen u erbij. Lease nu een Caddy of Transporter. Per maand ‘sparen’ wij voor u een bedrag. Wanneer u klaar bent om over te stappen op de ID.BUZZ Cargo, wordt het gespaarde bedrag als keiharde korting op de prijs van uw ID.BUZZ Cargo in mindering gebracht. Dat levert u extra voordeel op en verzekert u dat u gelijk bij de introductie de ID.BUZZ Cargo in kunt zetten, want u krijgt uiteraard voorrang.

Uw verkoopadviseur kan u er alles over vertellen.

Vraag gelijk meer informatie of een offerte aan.

De Toekomst van mobiliteit

Of het nou om een compact model of een SUV gaat… Al onze ID. modellen zijn perfect afgestemd op uw wensen. Zo ook het conceptmodel van de ID. BUZZ. Met de volledig elektrische ID. BUZZ en ID. BUZZ Cargo halen we de iconische T1 en Bulli weer naar de toekomst. Dit betekent voor u nog meer vrijheden om de wereld te ontdekken of om de volgende stap te zetten met uw bedrijf. Zo blijft u een avonturier, waar u ook bent. Omdat de ID. BUZZ en ID. BUZZ Cargo momenteel nog in ontwikkeling zijn, zult u nog enige tijd moeten wachten tot u deze auto’s bij ons in de showroom kunt bewonderen. Maar gelukkig kunt u nu al vooruit kijken en er over dromen. Wittebrug houdt u graag op de hoogte!

Een familievriend

De ID. BUZZ is een echte familievriend. Een trouwe partner die u bijstaat in uw dagelijkse, drukke leven. De auto is uitgerust met alles wat u nodig heeft om het leven makkelijker te maken: ongekend comfort, een nieuw ontworpen interieur én in de toekomst zelfs een volledig autonome rijmodus. Als bestuurder wordt u tegelijk passagier en krijgt u de tijd en vrijheid om te doen wat u inspireert.

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. BUZZ zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor uw grootse plannen. En dat is nog niet alles, want in een paar simpele stappen creëert u nog meer opbergruimte. Dat doet u bijvoorbeeld door de zitplaatsen naar voren of achteren te schuiven of zelfs de volledige stoel om te draaien. Heel eenvoudig.

LED-koplampen

Oog voor het belangrijke. In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. BUZZ uitgerust met intelligente LED ‘ogen’ die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. BUZZ voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, ‘kijkt’ hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kunt u best vooruitziend noemen, toch?

AR Head-up display en touchpad stuur

De ID. BUZZ is een baanbrekende auto. Het Augmented Reality (AR) Head-up Display projecteert uw navigatie-instructies direct voor u op de weg. Volg de pijlen en u bereikt de bestemming zonder uw ogen ook maar een moment van de weg te hoeven halen.

De ID. BUZZ is opvallend makkelijk om te besturen, omdat alles intuïtief is afgestemd op de bestuurder. Er zijn geen fysieke bedieningselementen aanwezig in de cockpit. Een simpele aanraking op het touchpad is al genoeg om gebruik te maken van de functies van de ID. BUZZ en uw volgende avontuur aan te gaan.

De Volkswagen ID. BUZZ Cargo