Wittebrug Ombouwcentrum

Vakmanschap voor elk merk en type

Voor inrichting van jouw bus staat het ombouwcentrum van Wittebrug voor je klaar. Uiteraard voor VW, maar ook voor alle andere merken. Met de kwaliteitsproducten van Aluca maken zij van je bedrijfswagen het visitekaartje van je onderneming. Je bedrijfswagen volledig laten inrichten? Kies voor Wittebrug Ombouwcentrum!

Wittebrug Ombouwcentrum denkt graag met je mee voor een slim ingerichte bus met Aluca bedrijfswageninrichting. 100% Aluminium, dus lichtgewicht en duurzaam. Daarom geeft Aluca 8 jaar garantie. Mocht er tijdens het gebruik toch een probleem zijn, of heb je aanvullende wensen, dan kun je rekenen op Wittebrug Ombouwcentrum.

Standaard inrichting

Aluca voordeelpakketten zijn aantrekkelijk geprijsde en goed doordachte standaardinrichtingen.

Ladensysteem

De Aluca Dimension 2 onderladen zorgen voor efficiënt ruimtegebruik met behoud van laadvloer. 

Maatwerk inrichting

Met Aluca System kan Wittebrug je bus volledig op maat inrichten, geheel naar jouw wensen.

Waarom Aluca?

Aluca is gemaakt van 100% aluminium. Lichter dan staal en hout, dus minder verbruik van brandstof en slijtage van je bestelbus. Bij een aanrijding is het vele malen veiliger dan een houten inrichting. Aluca gaat lang mee, overbouwen naar je volgende bus is dus geen probleem. Daarom geven wij 8 jaar garantie. Aluca levert standaardpakketten of een complete maatwerk inrichting. Altijd te combineren met het Dimension 2 ladensysteem, Aluca Accessoires en Aluca Boxxen (koffers voor het efficiënt opbergen en meenemen van materialen).

Daarom Wittebrug

Wittebrug is dealer van Volkswagen Bedrijfswagens. Echter, het Ombouwcentrum in Leiden verzorgt hoge kwaliteit inrichtingen voor álle merken bedrijfswagens. Kortom: een solide partner met vakmanschap! Wittebrug Ombouwcentrum voorziet je bedrijfsbus niet alleen van aluminium kasten, maar ze verzorgen ook zwaailampen, daksets, bodemplaten, wandbekleding, bumperopstappen en nog veel meer. Ga je een nieuwe werkbus kopen, neem dan ook meteen contact op met Wittebrug Ombouwcentrum.