Maak direct online een werkplaatsafspraak

7 servicebeloften waar u ons aan kunt houden

Servicemedewerkers van Wittebrug Bedrijfswagens snappen als geen ander dat uw Volkswagen bedrijfswagen uw gereedschap is. Dat stilstand voor u geen optie is. Daarom bieden wij u 7 servicebeloften waar u ons echt aan mag houden.

Aircoservice

De koelcapaciteit van een airconditioning neemt echter jaarlijks af. Daarom adviseren wij om een servicebeurt uit te laten voeren. Tijdens deze servicebeurt wordt de airconditioning voorzien van een nieuwe koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem gereinigd. Een geurbehandeling zorgt daarnaast dat nare geurtjes voorkomen worden.

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen.

Bandenservice

Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en banden met een sterk verminderd profiel slippen sneller. Als de bandenspanning te laag is, verbruikt u meer brandstof en rijdt u dus minder zuinig. Zorg daarom dat uw banden in orde zijn.

Checks

Bij Wittebrug Bedrijfswagens weten wij dat u graag in een veilige Volkswagen bedrijfswagen uw werk doet. Daarom hebben wij diverse checks, waarbij wij uw Volkswagen Bedrijfswagen op de belangrijkste punten controleren . Zo kunt u met een veilig gevoel weer de weg op!

Economy Service

Met Economy Service bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. Zo blijft het onderhoud van uw oude, vertrouwde bedrijfswagen altijd up to date, ook als deze al een aantal jaren rondrijdt!

Express Service

Uw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor uw onderneming. Toch kan uw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpen wij u snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.

Garantie

Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten. U kunt rekenen op een snelle, vakkundige reparatie zonder hoge facturen achteraf. Volkswagen Bedrijfswagens Extra Garantie biedt een uitgebreide dekking die aansluit op de Volkswagen fabrieksgarantie.

Mobiliteitsservice

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor betrouwbaarheid. Pech is echter nooit uit te sluiten en daarom kunt u rekenen op Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice. Deze gratis pechhulp helpt u weer op weg, 24 uur per dag, in Nederland én Europa

Onderhoud en reparatie

Kundig en regelmatig onderhoud van uw bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft uw bedrijfswagen motorisch en op andere vlakken in optimale conditie én verhoogt u bovendien de eventuele inruilwaarde. Wij bieden u daarom twee typen onderhoudsservice: variabel en vast.

Ruitenservice

De ruiten van uw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Laat het niet zover komen, maar schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: Wittebrug Bedrijfswagens.

Schadeherstel

Schade aan de carrosserie van uw Volkswagen bedrijfswagen kunt u snel en zorgvuldig laten herstellen door een Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf. Eén telefoontje naar Wittebrug is voldoende.

Vervangend vervoer

Soms moet er ook aan een Volkswagen Bedrijfswagen iets gebeuren waarvoor een werkplaatsbezoek niet te vermijden is. Ook dan moeten uw zaken gewoon door kunnen gaan. Of heeft u tijdelijk behoefte aan een extra bedrijfswagen? Wittebrug Rent heeft voor u altijd een passende oplossing.

Volkswagen Bedrijfswagens app

Volkswagen heeft een handige Service app die u snel inzicht geeft in wat u moet doen bij een storing. Brandt er een waarschuwingslampje? U weet in één oogopslag wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Werkplaatsafspraak inplannen? Dat kan snel en direct in de online werkplaatsplanner van Wittebrug Bedrijfswagens. Heeft u een aanrijding gehad? U kunt direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen.

Maak direct online een werkplaatsafspraak