Volkswagen bedrijfswagens onderhoud

In 5 stappen uw werkplaatsafspraak

Kenteken

Vul uw kenteken in

Vestiging

Kies uw vestiging

Werkzaamheden

Kies uw werkzaamheden

Datum

Kies een dag

Gegevens

Vul uw gegevens in

Kenteken

Vul uw kenteken in

Vestiging

Kies uw vestiging

Werkzaamheden

Kies uw werkzaamheden

Datum

Kies een dag

Gegevens

Vul uw gegevens in

Jouw bus ook in topconditie? Doe de zomercheck voor €16,50!

Kom niet voor verrassingen te staan na de zomer. Doe de zomercheck en laat je Volkswagen bedrijfswagen nalopen op 12 essentiële punten, zoals banden, remmen, ruiten, motorruimte, elektrische installatie, interieur en exterieur. Bij een zomercheck krijg je een gratis zomer verzorgingsset t.w.v. € 29,95.

Aircocheck

Je hebt luchtjes. En je hebt frisse lucht.
Plan een aircocheck voor slechts € 16,50 (ex. BTW)

VW Bedrijfswagen Service

Volkswagen Bedrijfswagens biedt service die net dat beetje verder gaat dan je verwacht.

7 servicebeloften

Servicemedewerkers van Wittebrug Bedrijfswagens snappen als geen ander dat uw Volkswagen bedrijfswagen uw gereedschap is.

Aircoservice

De koelcapaciteit van een airconditioning neemt echter jaarlijks af. Daarom adviseren wij om een servicebeurt uit te laten voeren.

APK

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen.

Bandenservice

Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en banden met een sterk verminderd profiel slippen sneller.

Economy Service

Met Economy Service bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Express Service

Uw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor uw onderneming.

Garantie

Als u bij aankoop van een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen Extra Garantie afneemt bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer bent u twee jaar extra verzekerd tegen onverwachte reparatiekosten.

Mobiliteitsservice

Volkswagen Bedrijfswagens staat voor betrouwbaarheid. Pech is echter nooit uit te sluiten en daarom kunt u rekenen op Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice.

Onderhoud en reparatie

Kundig en regelmatig onderhoud van uw bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen.

Ruitenservice

De ruiten van uw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie.

Checks

Bij Wittebrug Bedrijfswagens weten wij dat u graag in een veilige Volkswagen bedrijfswagen uw werk doet. Daarom hebben wij diverse checks, waarbij wij uw Volkswagen Bedrijfswagen op de belangrijkste punten controleren . Zo kunt u met een veilig gevoel weer de weg op!

Vervangend vervoer

Soms moet er ook aan een Volkswagen Bedrijfswagen iets gebeuren waarvoor een werkplaatsbezoek niet te vermijden is. Ook dan moeten uw zaken gewoon door kunnen gaan. Of heeft u tijdelijk behoefte aan een extra bedrijfswagen? Wittebrug Rent heeft voor u altijd een passende oplossing.

Schadeherstel

Schade aan de carrosserie van uw Volkswagen bedrijfswagen kunt u snel en zorgvuldig laten herstellen door een Volkswagen Erkend Schadeherstelbedrijf. Eén telefoontje naar Wittebrug is voldoende.