Elektrisch rijden

Wij geven vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie, duurzaamheid en comfort. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is een aantal vertrouwde Volkswagen modellen nu al compleet elektrisch. Maar we staan niet stil.

 

Modellen van nu

Wacht niet langer. Ga nu voor een 100% elektrische Volkswagen.

e-Golf

Deze krachtige, 100% elektrische Golf heeft een actieradius tot wel 230 kilometer. Standaard luxe uitgerust, met onder andere parkeersensoren en navigatiesysteem ‘Discover Media’.
Vanaf €34.295,- rijklaar

e-up!

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai.
Vanaf €25.095,- rijklaar

ID.3

De Volkswagen ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een volledig elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius.
Nu te reserveren

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Modellen van de toekomst

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Ontmoet de ID. Family.

ID. Buzz.

De Volkswagen klassieker heruitgevonden.

ID. Crozz.

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving.

ID. Vizzion.

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen.

Flinke actieradius

De ID. NEO en ID. CROZZ, die als eerste uit de reeks op de markt komen, hebben een actieradius tussen de 330 en 550 kilometer op een volle batterij. Dat is een stuk verder dan we nu van elektrische auto’s gewend zijn.

Lagere kosten

Er is meer goed nieuws: de Volkswagen ID. modellen maken elektrisch rijden betaalbaar. De aanschafprijs van een elektrische auto zal met de ID. Family namelijk een stuk omlaag gaan. Daarnaast kost elektriciteit je per kilometer een stuk minder dan reguliere brandstoffen. Zo kan je echt gaan besparen op de kosten van je auto.

Beter voor het milieu

Met het oog op de toekomst is een duurzamere variant van de gewone benzine- of dieselauto geen overbodige luxe. Elektrisch rijden is het alternatief. Door gebruik te maken van batterijen en oplaadpalen in plaats van fossiele brandstoffen, worden onze modellen zuiniger en meer milieu-bewust. Goed voor nu, maar vooral voor later.

Geniet van meer comfort

Heb je al wel eens in een elektrische auto gereden? Dan weet je hoe snel zo’n auto van zijn plek komt. Elektrische motoren leveren namelijk direct het maximale koppel, waardoor je vlot optrekt en inhaalt als dat nodig is. En in de file rijden is ook ultiem comfortabel: elektrische auto’s zijn namelijk altijd uitgerust met een automaat. Je hoeft zo niet meer continu op- en terug te schakelen.