Volkswagen e-Golf

 Brengt je verder

Vanaf €34.005 rijklaar

Tijdelijk €15 pm korting op private lease

Private lease vanaf €394 nu tijdelijk €379 per maand/ 60 maanden

Actieradius tot 230 km.

8% bijtelling voor zakelijk gebruik

€4.000 subsidie voor particulieren

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Standaard op deze uitvoering

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. De e-Golf is er in één uitvoering, die extra rijk is uitgerust.

Multifunctioneel stuurwiel

De Cruise Control bedienen, het volume van de radio aanpassen, de informatie in het display veranderen. Het kan allemaal via het multifunctionele stuurwiel.

Navigatiesysteem 'Discover Media'

Het multimediasysteem heeft een 20,4 centimeter kleuren touchscreen, CD-speler, 8 luidsprekers en een USB aansluiting.

Front Assist

Front Assist helpt aanrijdingen met voorliggers voorkomen. De voetgangersherkenning helpt om een noodstop te maken als een aanrijding dreigt plaats te vinden.

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Supersnel laden

Als de accu van de e-Golf leeg is, dan kan je binnen de kortste keren weer de weg op. Aan een laadpunt, thuis, op kantoor of openbaar, is de e-Golf na 5,5 uur weer volledig opgeladen. Ben je onderweg? Dan kan je via snelladen de e-Golf in 45 minuten tot 80% opladen.

Bespaar tot 50% op brandstof

Elektrisch rijden is financieel gezien zeer interessant. De totale kosten van de e-Golf zijn namelijk lager dan die van een vergelijkbare benzine- of dieselauto. Alleen al op brandstof kan tot wel 50% worden bespaard.

Rijke uitrusting

De e-Golf is standaard uitgerust met heel veel luxe. Adaptive Cruise Control, maar ook het uitgebreide ‘Discover Media’ infotainmentsysteem behoort gewoon tot de standaard. Het exterieur is minstens zo indrukwekkend dankzij de LED verlichting aan de voor- en achterkant. De parkeersensoren beschermen de e-Golf optimaal en maken de uitrusting compleet.

Gratis rijtraining

Om alles uit je e-Golf te halen, kunt u deelnemen aan een gratis rijtraining. Tijdens deze training kom je niet alleen alles over de e-Golf te weten, maar leer je ook om zo efficiënt mogelijk te rijden.

Dit is de e-Golf.

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de e-Golf is duurzaam, innovatief en stil.

Disclaimer:
* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.