Volkswagen e-Golf

vanaf €39.540,-
Wij zetten hem meteen voor u klaar!

De elektrische auto die je verder brengt.

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 300 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 4%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe design-accenten en led verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met de meest luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem ‘Discover Media’.

€39.540

Rijklaar

€535 p/m

Private Lease

Standaard op deze uitvoering

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. De e-Golf is er in één uitvoering, die extra rijk is uitgerust.

Multifunctioneel stuurwiel

De Cruise Control bedienen, het volume van de radio aanpassen, de informatie in het display veranderen. Het kan allemaal via het multifunctionele stuurwiel.

Gesture Control

Het ‘Discover Pro’ navigatie- en multimediascherm kan bediend worden met een simpele beweging van je hand. Blader bijvoorbeeld door de menu’s of wissel gemakkelijk van radiostation.

Wireless Qi Charging

In het middenconsole van de auto bevindt zich de mogelijkheid om een smartphone (met Qi techniek) draadloos op te laden via inductietechniek.

Innovatief

De e-Golf is extra rijk uitgerust. Multi Collision Braking, parkeersensoren en full led koplampen zorgen voor een veilige rit.

Ook aan comfort ontbreekt er niets: zo is hij uitgerust met automatische airco, de Mijn Volkswagen App -module en comfortstoelen vóór.

Dit is de e-Golf.

Vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Deze volledig elektrische versie van de e-Golf is duurzaam, innovatief en stil.
Disclaimer: **Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.