Volkwagen e-up!

Ver verder verst

TIJDELIJK UITVERKOCHT

ŠKODA Superb

van €12.500,- voor €11.499,-

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

100% elektrisch

De e-up! is de pittige, 100% elektrische, compacte stadsauto van Volkswagen. Met één laadbeurt rij je tot wel 133 kilometer**. Standaard voorzien van smartphone integratie, automatische verlichting en het innovatieve City Emergency Braking systeem waarmee de auto bij lage snelheden zelfstandig remt als er een botsing dreigt.

Vanaf

€23.830

Rijklaar

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

Zuinig en milieubewust

Deze volledig elektrische up! is de compacte stadsauto van Volkswagen. Daarnaast heeft de e-up! alle eigenschappen van de gewone up!: pittig, efficiënt en fraai.

100% elektrisch

De e-up! is 100% elektrisch. Lekker duurzaam dus.

Bandencontrole

De Tire Leak Indicator controleert met sensoren continu de spanning van de banden. Is de spanning te laag, dan klinkt er een waarschuwingssignaal. Zo weet je precies wanneer je de banden van extra lucht moet voorzien.

Car-Net

Via Car-Net is het mogelijk om gemakkelijk met je smartphone verbinding te maken met jouw e-up! Via de app kun je dan de status van jouw e-up! bekijken en een aantal functies bedienen.

Standaard uitgerust met:

  • Buitenspiegels en deurgrepen in zwart uitgevoerd
  • Carrosserie gedeeltelijk verzinkt
  • Knipperlichten geïntegreerd in de buitenspiegelbehuizing
  • Opschrift ‘e-up!’ op deuren vóór
  • Koplampschakelaar en bediening van airconditioning met chromen accenten
  • Achterbank ongedeeld, rugleuning in ongelijke delen neerklapbaar
  • Instrumentenpaneel met elektronische snelheidsmeter, toerenteller, kilometer- en ritafstandteller
  • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en klapsleutel
  • Bagageruimteverlichting

e-up! in beeld

{

Met het oog op de toekomst is een duurzamere variant van de gewone benzine- of dieselauto geen overbodige luxe. Elektrisch rijden is het alternatief. Door gebruik te maken van batterijen en oplaadpalen in plaats van fossiele brandstoffen, worden onze modellen zuiniger en meer milieu-bewust. Goed voor nu, maar vooral voor later.

Antoine Linderhof
Wittebrug Volkswagen

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.