Volkswagen ID.3

De Volkswagen ID.3 markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een volledig elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius.

stuks ID-3 hebben wij nog beschikbaar in de presale. Wees er snel bij!

€4.000 subsidie voor particulieren

Reserveer als eerste de ID.3!

Rijkssubsidie

€4.000

Ook bij private lease €83,33 p/m

Het eerste model van de nieuwe generatie

En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Eind 2019 gaat de ID.3 in productie, maar je kan ‘m nu al reserveren. Je bent er dan van verzekerd dat je in 2020 een stukje toekomst voor de deur hebt staan.

De ID.3 is er.

Reserveer em nu!

Interactieve interieurverlichting

Als een goede vriend helpt de ID.3 je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. Het begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt. En het beste? De lichten doen wat jij zegt dat ze moeten doen. Letterlijk, want ze reageren op jouw stemcommando’s.

Slimme basis

Het MEB-platform is speciaal ontwikkeld voor onze nieuwe elektrische modellen, zoals de ID.3 De platte accu’s zitten verwerkt in de vloer, wat veel binnenruimte en een grote actieradius oplevert. Dankzij een motor op de voor- en achteras heb je alle voordelen van een vierwielaandrijving, gevoed door één grote batterij.

LED Matrix koplampen

De ID.3 begroet je met zijn LED Matrix koplampen als je aan komt lopen. Deze innovatieve verlichting verlicht niet alleen de weg vóór je, maar past zich naadloos op elke situatie aan. Zo rijd jij nog veiliger.

Laadpaal thuis of op kantoor?

Heeft u een oprit of garage? Dan is de laadpaal zo geïnstalleerd. De op lange termijn meest voordelige (én meest handige) oplossing is een eigen laadpaal. U betaalt dan namelijk enkel het stroomtarief van uw energieleverancier.

ID.3 in beeld

Modellen van de toekomst

Benieuwd naar de innovatieve, 100% elektrische Volkswagens? Ontmoet de ID. Family.

ID. Buzz.

De Volkswagen klassieker heruitgevonden.

ID. Crozz.

Een sportieve SUV met vierwielaandrijving.

ID. Vizzion.

Het topmodel van de nieuwe elektrische modellen.