Volkswagen ID.4

De volledig elektrische SUV

Uit voorraad leverbaar met 8% bijtelling voor zakelijk gebruik.

 

Vanaf €47.290 rijklaar

Actieradius tot 520 km*

Bij ons in 2020 leverbaar met 8% bijtelling voor zakelijke rijders

Rijd als eerste de iD.4

Nog

Leverbaar met kenteken 2020, dus met 8% bijtelling

Nog

Leverbaar met kenteken 2020, dus 8% bijtelling

Het beste van twee werelden

Vol trots stellen wij u voor aan het nieuwste lid van de Volkswagen ID. Family. De ID.4 combineert het beste van twee werelden: de ruimte en veelzijdigheid van een SUV, met het duurzame karakter van een volledig elektrische auto. Dit maakt ‘m een familieauto pur sang.

Met twee exclusieve 1ST Editions vieren wij de komst van de ID.4. Wilt u er als eerste in rijden? Vraag dan nu gelijk een offerte aan.

Actieradius tot

520 km*

Leverbaar in

2020

Zo krachtig kan elektrisch zijn

Elektrisch, dus inleveren op prestaties? Dacht het niet. Of u nu op de A2 of in de Alpen rijdt, de ID.4 is er de baas. Optrekken gaat razendsnel. Met een actieradius tot 520 kilometer* hoeft u zich over het bereik ook geen zorgen te maken. Allemaal dankzij het baanbrekende MEB-platform, waarbij het grote accupakket in de vloer van de auto is weggewerkt. Dat creëert extra ruimte voor bagage, passagiers én lange benen. De ID.4 mag zich met recht een Volkswagen noemen. 

Een vliegende start: de 1ST Editions

 De ID.4 trapt af met twee speciale 1ST Editions: de ID.4 1ST en ID.4 1ST Max. Deze extra rijk uitgeruste modellen herkent u aan de typische 1ST badges en Play & Pauze pedalen. Zo laat u zien dat u er als eerste bij was. De 1ST Editions hebben een actieradius tot 501 kilometer*. De uitvoeringen daarna krijgen een actieradius tot 520 kilometer*. Wilt u de ID.4 zakelijk rijden? Dan profiteert u in 2020 nog van 8% bijtelling**.

Functioneel mag best mooi zijn

Onderweg pikt u het robuuste design van de ID.4 er zo uit. Met zijn inliggende deurgrepen, herkenbare dakreling en als kers op de taart: de optionele lichtlijn die het Volkswagen logo verbindt met de koplampen. En wilt u skispullen meenemen? Met de fietsen op pad? Geen probleem. Met een flinke bagageruimte en de optionele trekhaak en dakkoffer neemt u al uw spullen zo mee. Het is niet voor niets een SUV.

 

Inclusief slimme bijrijders

De ID.4 is een auto die naar u luistert. Uw route plannen? Het volgende nummer spelen? Uw moeder bellen? Zeg wat u wilt en… voilà. Ook rijden er voor uw veiligheid altijd een groot aantal slimme assistenten met u mee. Zo weet IQ.Light precies met welke verlichting u het beste zicht hebt en dimt uw grootlicht automatisch als er een tegenligger aankomt. Weer een zorg minder. En loopt u richting uw ID.4? Met Keyless Access gaan de deuren als vanzelf open en begint uw auto enthousiast met zijn lichten te knippen. Welkom.

Hier heeft u alle ruimte

Met stoelen die beter zitten dan uw eigen bankstel en meer dan genoeg beenruimte vragen uw passagiers niet snel hoe lang de rit nog duurt. Zet de sfeerverlichting aan in uw favoriete kleur en u voelt zich meteen thuis. Ook achter het stuur hoeft u niets te missen. Met het Touch-Display van 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect luistert u naar uw favoriete podcasts en playlists, terwijl uw ogen op de weg blijven. Want het Head-up Display projecteert alle voor u belangrijke informatie op de voorruit. Handig toch?

{

De ID.4 First Editions zijn dit jaar beperkt leverbaar met slechts 8% bijtelling voor zakelijk gebruik. Uw verkoper kan hier meer over vertellen!

Antoine Linderhof
Volkswagen

l

Houd me op de hoogte

 

Disclaimer: Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Voor elektrische auto’s geldt 8% bijtelling over de eerste € 45.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving in september 2019 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2020.