Volkswagen Polo

Alleen bij Wittebrug de Comfortline en Highline direct leverbaar!

Vanaf €21.357,-

Deze Polo’s zijn direct leverbaar!

De zesde generatie van deze bestseller

De Polo valt op door zijn nieuwe design, het aanmerkelijk ruimere interieur en een cockpit met de modernste digitale gemakken. De nieuwe Volkswagen Polo is er met TSI- (benzine), TGI- (aardgas) en TDI- (diesel) motoren en met assistentiesystemen die tot nu alleen in grotere Volkswagens verkrijgbaar waren.

Vanaf

€21.357

Rijklaar

Koploper in compacte klasse

De nieuwe Volkswagen Polo is een jonge, frisse auto. Hij combineert uitstraling met toptechnologie en geen andere auto in deze klasse biedt zo veel ruimte. Dat zorgt ervoor dat de nieuwe Polo de nummer 1 blijft”, aldus Herbert Diess, merkdirecteur van Volkswagen. Frank Welsch, bij Volkswagen verantwoordelijk voor ontwikkeling, vult aan: “De nieuwe Volkswagen Polo brengt de toekomst naar de compacte klasse. Dankzij het MQB-platform biedt hij volop ruimte en is hij klaar voor duurzame motoren zoals de nieuwe TGI, die op aardgas rijdt. Samen met een nieuwe generatie van het Active Info Display, de nieuwste infotainmentsystemen, geavanceerde online mogelijkheden en slimme assistentiesystemen verlegt hij de grenzen in zijn klasse.

Sportiever en krachtiger design

Volgens Klaus Bischof, hoofd Design van Volkswagen, heeft de toepassing van het MQB-platform ook positieve gevolgen voor het design van de nieuwe Volkswagen Polo: “De proporties zijn nu nog beter. De Volkswagen Polo komt volwassen en zelfverzekerd voor de dag. Hij is progressief, hedendaags en vriendelijk. Ons doel was om de Polo een sportiever en krachtiger uiterlijk te geven met behoud van zijn herkenbaarheid. Hij is er nu uitsluitend in vijfdeursuitvoering. Met zijn looks én met zijn toptechnologie is hij helemaal van nu.”

Polo in het kort

Hightech assistentiesystemen

Dat de nieuwe Polo tot de meest vooruitstrevende compacte auto’s ter wereld behoort, komt ook tot uiting in het brede aanbod assistentiesystemen.

Interieur

In de Polo debuteert de nieuwe generatie van het Active Info Display. Het digitale instrumentenpaneel is nu nog helderder en makkelijker in gebruik dan ooit.

Vier versies

De nieuwe Polo wordt leverbaar als Trendline, Comfortline, Highline en GTI

Debuut van ‘We by Volkswagen’

Volkswagen slaat op het gebied van connectiviteit nieuwe wegen in. Om te beginnen is de Polo leverbaar met ‘App Connect’ Car-Net-toepassingen (met MirrorLink®, Android Auto en Apple CarPlay) en ‘Guide & Inform’. Nieuw is ‘We by Volkswagen’, een digitaal platform dat een nieuw niveau van online mobiliteit onder handbereik brengt.

{

In totaal komen er negen motoren beschikbaar voor de nieuwe Volkswagen Polo.

Antoine Linderhof
Volkswagen

Plan je proefrit

 

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug