Economy Service.

Voordelig onderhoud voor Volkswagen modellen die al wat langer meegaan

Dit is Economy Service. 

Goed onderhoud voor jouw Volkswagen, maar wel voor een lage prijs?
Kies dan voor Economy Service bij Wittebrug:

N

Altijd lage onderhoudsprijzen

N

Altijd gebruik van originele onderdelen.

N

Gratis APK bij onderhoud.

N

Gratis pechhulp binnen Europa.

N

Gekwalificeerde Volkswagen monteurs.

N

2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.

Maak direct online een werkplaatsafspraak

Veelgestelde vragen

Waarom onderhoud bij Wittebrug Volkswagen?

De Wittebrug Volkswagen technici zijn speciaal getraind zodat ze jouw Volkswagen door en door kennen. Met het juiste gereedschap kunnen ze je Volkswagen snel en vakkundig onderhouden of repareren. Alles wordt uitgevoerd volgens fabrieksvoorschrift en onderdelen worden vervangen door originele Volkswagen onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid behouden. Daarnaast ontvangt het serviceboekje de stempel van de officiële Volkswagen-dealer zodat ook de restwaarde op peil blijft.

Hoeveel voordeel krijg ik met Economy Service?

Voor de oudere Volkswagen modellen werken we met een lager uurtarief. Zo heb je altijd minimaal 15% voordeel op de all-in adviesprijzen ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen.

Wat is in de prijs inbegrepen?

In de genoemde consumentenadviesprijzen voor een onderhoudsbeurt zijn arbeidsloon, onderdelen, olie, BTW en kleinmateriaal inbegrepen. Ook krijg je 24 maanden garantie op werkzaamheden en onderdelen.

Gratis pechhulp?

De Volkswagen mobiliteitsservice ontvang je na het laten uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt. Hierdoor krijg je gratis pechhulp in Europa. Je hoeft dus geen abonnement meer af te sluiten bij een ander bedrijf die je bij pech verder helpt. Dit bespaart je al snel € 100 per jaar!

Gratis APK bij onderhoud?

Als je een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij Wittebrug en jouw Volkswagen is ook toe aan een nieuwe APK, dan is de APK gratis. Je betaalt dan alleen de wettelijke afmeldkosten van € 3,85. Normaliter kost een een losse APK € 25 (all-in). Je kunt de APK al 2 maanden voordat de APK vervalt laten uitvoeren.

Nieuwe banden, is de dealer duurder?

Zijn de banden van je Volkswagen versleten? Geen probleem. Want voor zowel nieuwe zomer- als winterbanden kun je terecht bij Wittebrug. Er wordt gewerkt met landelijke adviesprijzen die in lijn liggen met universele auto- en onderhoudsbedrijven. Met de speciale apparatuur in de Volkswagen werkplaatsen worden de banden goed gemonteerd en gebalanceerd. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

2 jaar garantie op werkzaamheden en onderdelen?

Op alle door jou betaalde werkzaamheden bij Wittebrug ontvang je 2 jaar garantie, zonder kilometerbeperking. Wanneer een probleem zich voordoet dien je dit uiterlijk twee maanden na ontdekking kenbaar te maken bij ons zodat het probleem verholpen kan worden. Bekijk de garantievoorwaarden hier.

Werkplaatsofferte

Vraag hier een werkplaatsofferte aan.

Maak direct online een werkplaatsafspraak