Skip to the main content

Wittebrug Maandabonnement

Totale vrijheid in jouw mobiliteit

Met het Wittebrug Maandabonnement kies je zelf je mobiliteitsvorm. Hoe, wat en waar. Je bent er helemaal vrij in.

Hoe flexibel wil je zijn?

Flex

Je hebt een auto nodig maar wilt niet aan een lang contract vastzitten. Je hebt voor vakantie een ruimere auto nodig. Je hebt onverwacht een automaat auto nodig. Je hebt voor een grotere klus de behoefte aan een busje. Je hebt eigenlijk een tijdje geen auto nodig en neemt liever even het openbaar vervoer. Jouw abonnement voorziet hier allemaal in en je zit nergens aan vast.

De voordelen op een rij

Z

Geen langlopende verplichtingen. Eén maand is een maand.

Z

Geen vervoer meer nodig? Lever de auto in en je hebt geen kosten.

Z

Het abonnement past altijd bij jouw levensstijl, of je groter of juist kleiner wil rijden.

Z

Je rijdt een auto van maximaal 1,5 jaar oud.

Z

Inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting.

Z

Geen BKR notering. Dit kan heel belangrijk zijn bij het afsluiten van een hypotheek voor een woning.

Ons aanbod

Škoda Fabia

€ 428

SEAT Ibiza

€ 458

Volkswagen Polo

€ 468

SEAT Arona

€ 469

Škoda Scala

€ 479

Volkswagen Taigo

€ 509

Škoda Kamiq

€ 512

Volkswagen T-Cross

€ 533

Audi A1

€ 534

SEAT Leon

€ 589

Volkswagen T-Roc

€ 599

SEAT Leon Sportstourer

€ 609

Audi A3 Limousine

€ 639

Škoda Karoq

€ 645

Volkswagen Golf Variant

€ 675

Audi A3 Sportback

€ 679

Audi Q2

€ 704

SEAT Ateca

€ 715

Škoda Kodiaq

€ 773

Volkswagen Tiguan

€ 779

Volkswagen ID. 3

€ 799

SEAT Tarraco

€ 850

Škoda Enyaq

€ 833

Volkswagen ID. 4

€ 914

Volkswagen ID. 5

€ 944

Beeldmerk Wbabonnement

Aanvraagformulier Wittebrug Maandabonnement

Met behulp van onderstaand formulier kun je de auto bestellen voor het Wittebrug Maandabonnement. Er dient eerst een borg van € 500 te worden betaald aan de hand van een creditcard. Wanneer het bestelformulier wordt geaccepteerd zal het maandbedrag in rekening worden gebracht. Je ontvangt een bevestiging per mail. 

Bedankt!

De aanvraag wordt zo snel mogelijk beoordeeld.
Controleer je mailbox voor verdere informatie.
Geen mail ontvangen? Neem gerust contact met ons op.

Vaak gestelde vragen

1. Wat is het Wittebrug Maandabonnement?

Het Wittebrug Maandabonnement is een oplossing in mobiliteit voor elke levensstijl. Je bent namelijk 100% flexibel om te starten, stoppen of te wisselen als jouw levensstijl verandert. Je kunt namelijk eenvoudig upgraden of downgraden van vervoersmiddel zodat het bij jouw levensstijl past. Dus geen langlopende contracten, hoge investeringskosten of gedoe van onderhoud, verzekering, belasting etc. De voordelen van autobezit en dat in een all-inclusive maandabonnement.

2. Wat is het verschil tussen het Wittebrug Maandabonnement en Private Lease?

Bij private lease auto zit je vast aan een vooraf bepaalde periode en mocht je die vroegtijdig willen opzeggen, dan zitten er vaak nog kosten aan verbonden. Het Wittebrug Maandabonnement is flexibel, je kunt eenvoudig upgraden, downgraden van jouw auto. En bijkomend voordeel, een abonnement wordt niet (zoals lease of financiering) geregistreerd als lening. Handig voor als je bijvoorbeeld een huis wilt kopen!

3. Wat is inbegrepen in het Wittebrug Maandabonnement?

Maak zelf de keuze voor welke soort autoabonnement je wilt gaan. Bij ons kies je voor jouw auto die op dat moment het beste bij jou past. Wij regelen, naast de auto, ook de verzekering, wegenbelasting, banden, onderhoud, reparatie en pech. Zo hoef jij je alleen nog maar druk te maken om het tanken of laden (en het maandbedrag).

4. Waarom een Wittebrug Maandabonnement?

Wij snappen dat je niet vast wil zitten aan lange contracten! We hebben de voordelen van ons Wittebrug Maandabonnement voor je op een rijtje gezet:

  • Een vast bedrag per maand
  • Eenvoudig upgraden, downgraden of opzeggen na één maand
  • Zorgeloos en flexibel vervoer
  • Keuze uit verschillende merken
  • Geen BKR Registratie
  • Geen hoge aanschafkosten

Kortom, Wittebrug biedt zekerheid van mobiliteit en dat in een flexibele schil!

5. Wat is mijn borg?

Als onderdeel van ons beleid moet er vooraf een borg van € 500 worden betaald via jouw creditcard. Deze borg is een garantie dat je de algemene voorwaarden van het abonnement zult naleven. Aan het eind van het abonnement, wanneer de algemene voorwaarden zijn nageleefd, wordt de borg teruggestort.

We vragen je deze borg aan het einde van ons bestelformulier te voldoen. Zo kan ons Wittebrug-team controleren of de creditcard geldig is en de borg is ontvangen. Wanneer het formulier is verzonden, ontvang je een bevestigingsmail waarin de vervolgstappen worden uitgelegd.

6. Wat is de minimale looptijd van het Wittebrug Maandabonnement?

Ons Wittebrug Maandabonnement heeft géén looptijd van drie of zes maanden, wij zijn 100% flexibel. Het is na de eerste maand al opzegbaar en dan kan er ook gewisseld worden. Wij hanteren (net zoals Spotify en Videoland) een opzegtermijn van één maand.

7. Kan ik wisselen van auto?

Het wisselen van voertuig is zeker mogelijk, wel met een minimumtermijn van 30 dagen. Vanwege administratieve werkzaamheden en schoonmaakkosten brengen wij wisselkosten in rekening. Deze bedragen € 100 per autowissel.

8. Wat kost het Wittebrug Maandabonnement?

Dat hangt af aan jouw keuze. Je kan kiezen voor een stadsauto of een grote familieauto. De gemiddelde prijzen liggen tussen de € 450 en € 800 per maand. Wittebrug hanteert geen aansluitingskosten, wel wordt er een borg van € 500 geïncasseerd via Creditcard (prepaid cards zijn niet toegestaan). Die krijg je aan het eind van het abonnement gewoon weer terug (als alles in orde is). Daarnaast hanteren wij wisselkosten van € 100 per wissel, in verband met schoonmaak- en administratiekosten. Bezorgkosten zijn € 100.

9. Krijg ik een nieuwe of gebruikte auto ?

Het Wittebrug Maandabonnement bestaat uit nieuwe auto’s. Nieuw betekent niet ouder dan 1,5 jaar of tot 30.000 kilometer.

10. Welke voorwaarden zitten eraan verbonden?

Voor afnemen van ons abonnement is er een minimale leeftijd van 21 jaar verplicht met een geldig rijbewijs. De bestuurder dient minimaal één jaar in het bezit te zijn van een rijbewijs. Daarnaast moet de borg betaald worden met Creditcard (Mastercard of Visa, prepaid cards zijn niet toegestaan).

11. Hoeveel kilometers zijn inbegrepen?

In het Wittebrug Maandabonnement zitten 1.000 km per maand vrij. Daarna wordt er 15 cent per kilometer in rekening gebracht. Mocht je meer kilometer per maand willen, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

12. Voert Wittebrug een krediet- en identiteitscontrole uit?

Er wordt gecontroleerd op een geldig creditcard en rijbewijs. Een maand borg moet met de creditcard worden betaald. Wij controleren de gegevens op het bestelformulier en de borg. Binnen twee werkdagen krijg je een bevestigingsmail als alle gegevens kloppen.

13. Waar vindt de levering plaats?

De levering vindt plaats bij onze Wittebrug Verhuur vestiging aan de Donau 120 in Den Haag. Voor € 100 bezorgen wij ook aan huis of op het werk, maar net wat jou het beste uitkomt!

14. Mag ik huisdieren vervoeren of roken in de auto?

Beiden is niet toegestaan. Mocht hier misbruik van worden gemaakt worden reiniging en verwijdering van sporen en geuren in rekening gebracht.

15. Hoe gaan we om met boetes?

De boetes komen binnen bij Wittebrug. Wij zullen dit verzorgen maar brengen dit uiteraard in rekening inclusief € 12,50 administratiekosten.

16. Hoe moet ik mijn auto inleveren?

Het opzeggen van het Wittebrug Maandabonnement kan via onze website, per e-mail of telefonisch. Houd er rekening mee dat er een opzegtermijn van 1 maand (30 dagen) geldt. Bij het inleveren van de auto is het belangrijk dat deze schoon is en met een volle tank wordt ingeleverd. Als ons Wittebrug-team de auto moet aftanken, brengen wij een meerprijs van € 12,50 in rekening. Je kunt de auto inleveren bij onze Wittebrug verhuurvestiging aan de Donau 120 in Den Haag. Als je wilt dat wij de auto ophalen, kunnen we dit in overleg regelen, maar hier zijn kosten aan verbonden. Zodra alles in orde is, wordt de borg teruggestort.

Disclaimer: Je moet een geldige creditcard op eigen naam in bezit hebben. Een maand borg moet met de creditcard betaald worden en bij het ophalen van de auto dient de eerste termijn  vooruit betaald te worden. Je machtigt ons om op de eerste dag van de maand het termijnbedrag te incasseren. Eigen risico € 500 per schade. Voor verkeersboetes brengen wij (buiten de boete) € 12,50 in rekening. Bij ophalen van de auto moet je jezelf kunnen identificeren met een rijbewijs en ID-kaart of paspoort en een adreslegitimatie. Voor het laatste kan je een loonstrook of een bankafschrift gebruiken. Bekijk hier onze algemene huurvoorwaarden en de voorwaarden van de BOVAG. Alle prijzen getoond op de website zijn inclusief btw.