Skip to the main content

Laad oplossingen

Om thuis of op kantoor veilig en snel te laden bieden wij de volledige laadoplossing van CubeCharging: de Cube. Deze laadoplossing bestaat uit een supercompacte laadkubus (inclusief installatie) en eventueel een laadpas.

Veilig & voordelig, op de door jou gekozen locatie en binnen een halve dag geïnstalleerd. Service & onderhoud is natuurlijk mogelijk op locatie!

Ja, ik wil graag meer informatie
Laad oplossingen

Waarom elektrisch rijden?

Met een elektrische auto geniet je van vele voordelen. Allereerst is het een milieuvriendelijke keuze. Elektrische auto’s stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor ze bijdragen aan een schonere en duurzamere leefomgeving. Daarnaast profiteer je van lagere brandstofkosten, omdat elektriciteit vaak goedkoper is dan benzine of diesel. Bovendien zijn elektrische auto’s over het algemeen stiller en bieden ze een soepele en comfortabele rijervaring.

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden in Den Haag!

Bovendien ondersteunt Den Haag elektrisch rijden met een groeiend netwerk van oplaadpunten. Je zult merken dat er steeds meer laadstations beschikbaar zijn in de stad, waardoor het opladen van je elektrische auto snel en handig is. Met de laadinfrastructuur in Den Haag kun je met vertrouwen en gemak je reizen plannen.

Waarom elektrisch rijden?