Skip to the main content

Auto's voor iedereen.
Uit liefde voor de auto.

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

75 jaar Volkswagen-dealer!

In 1947 is het dealercontract tussen Volkswagen en Wittebrug ondertekend. Hiermee is Wittebrug de eerste Volkswagendealer in Nederland. In dat jaar werden de eerste Volkswagen Kevers naar Nederland gehaald en verkocht. Dit begin heeft de succesvolle toekomst van Wittebrug bepaald. De samenwerking tussen Wittebrug en Volkswagen heeft tot mooie successen geleid. En… er komen alleen maar mooie momenten bij!

Wij zijn trots op deze mijlpaal én vooral op onze klanten.

Lees meer!
75 jaar Volkswagen-dealer!

Dit is ook Wittebrug


ID. AERO


Eind 2023 wordt deze eerste elektrische limousine van Volkswagen verwacht. Lees de highlights in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Volkswagen campers


De Volkswagen campers van Wittebrug: de California en de Grand California . Ook voor kampeerders hebben wij het aanbod! Een hotel op wielen.

Lees meer

Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Ingrid de Jonge wint een droomreis!


Door de unieke samenwerking tussen Wittebrug en Aruba Tourism Authority ontstond de mogelijkheid om aan één gelukkige autokoper in de periode augustus t/m oktober een geheel verzorgde reis aan te…

Lees meer

Service & onderhoud