Onderdelen

Magazijn

Bent u op zoek naar een specifiek auto-onderdeel? Dan bent u als particulier bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een grote voorraad onderdelen en kunnen u adviseren welk onderdeel voor uw auto geschikt is. Wij leveren uitsluitend originele onderdelen én standaard 2 jaar onderdelengarantie.

Als zakelijke klant kunt u terecht bij De Onderdelendienst van Wittebrug.

Onderstaande vestigingen hebben elk hun eigen magazijn.

Wittebrug Voorburg (Economy Service)

De Onderdelendienst van Wittebrug

De Onderdelendienst van Wittebrug, , die werkt vanuit ons centraal magazijn aan het Forepark aan de Donau 120 te Den Haag, levert originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. Wij bieden u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort.
Wij werken met een groot team kundige medewerkers en zijn telefonisch optimaal bereikbaar. Mede door ons slimme terugbelsysteem bij drukte. Ons directe telefoonnummer is: (065) 106 93 66. Per mail kunt u ons bereiken op het volgende mailadres: deonderdelendienst@wittebrug.nl.

Kortom: Een dienst die die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft.

Wij zijn geopend:
• maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 17.00 uur
• zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur

Heeft u vragen? Voor meer informatie over de dienstverlening van De Onderdelendienst van Wittebrug kunt u contact opnemen met René Bastiaan.

René Bastiaan

René Bastiaan

Medewerker buitendienst

06 51 06 93 66
RBastiaan@wittebrug.nl