Onderdelen en accessoires

Wittebrug heeft een centraal onderdelenmagazijn. Om u zo goed mogelijk te helpen verzoeken wij u om het formulier hieronder in te vullen en eventueel een foto te uploaden van het onderdeel dat u wenst. Wij nemen contact met u op en u kunt de bestelde onderdelen ophalen bij de Wittebrug vestiging van uw keuze.

Onderdelen / accessoires aanvraag

Onderdelen / accessoires aanvraag
  • Uw gegevens

  • Onderdelen voor:

  • Kies een vestiging

De Onderdelendienst van Wittebrug

De Onderdelendienst van Wittebrug, , die werkt vanuit ons centraal magazijn aan het Forepark aan de Donau 120 te Den Haag, levert originele onderdelen voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens aan u als zakelijke klant. Wij bieden u naast de zekerheid van die onderdelen, ook de technische ondersteuning die daar bij hoort.
Wij werken met een groot team kundige medewerkers en zijn telefonisch optimaal bereikbaar. Mede door ons slimme terugbelsysteem bij drukte. Ons directe telefoonnummer is: 070 34 29 380. Per mail kunt u ons bereiken op het volgende mailadres: deonderdelendienst@wittebrug.nl.

Kortom: Een dienst die die altijd bereikbaar is, snel levert en met u meedenkt, zodat u de kwaliteit kan leveren die u uw klanten belooft.

Wij zijn geopend:
• maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 17.00 uur
• zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur

Heeft u vragen? Voor meer informatie over de dienstverlening van De Onderdelendienst van Wittebrug kunt u contact opnemen met René Bastiaan.

René Bastiaan

René Bastiaan

Medewerker buitendienst

RBastiaan@wittebrug.nl