Skip to the main content

Cube

Laadoplossingen zijn vaak ingewikkeld terwijl ze makkelijk moeten zijn.
De Cube is daarom volgeladen met technologie die ervoor zorgt dat
ieder huis voorzien kan worden van een slimme laadoplossing. Kies een
van de twee varianten en Cube regelt de rest.

Cube personal
– Fast charging max 22 kWh*
– Compatible met alle EV’s
– Afgestemd op lokale laadcapaciteit

Cube advanced
– Fast charging max 22 kWh*
– Compatible met alle EV’s
– Advanced load balancing
– Automatisch verrekenen

De Cube Personal voldoet aan alle eisen voor privégebruik. Wil je wel dat zakelijke laadkosten automatisch verrekend en terugbetaald worden? Kies dan voor de Cube Advanced. Wel zo fijn: je kunt jouw Cube Personal altijd upgraden naar een Cube Advanced.

De laadoplossingen van Cube
Cube

Zo werkt het

De Cube is geschikt voor het opladen van iedere elektrische auto en wordt geïnstalleerd op een plek naar jouw wensen. De Cube heeft een gebruiksvriendelijke interface en is net zo compact als een broodtrommel. Het oplaadpunt is te personaliseren en is op elke ondergrond te plaatsen.

Klik op ‘vrijblijvende aanvraag’ en vul het formulier in.

  • E-mobility stuurt je een link waarmee je jouw laadoplossing kunt samenstellen en waarmee je ons informatie kunt geven over de locatie. Binnen 5 werkdagen ontvang je een offerte.
  • Ben je akkoord met de offerte? Dan wordt een installatiedatum afgesproken.
  • De levertijd is 3 tot 4 weken vanaf opdrachtbevestiging.
  • Op de installatiedag testen we uitvoerig of alles naar behoren werkt.

Vrijblijvende aanvraag
Zo werkt het

Op kantoor laden

Je kunt ervoor kiezen om enkel specifieke laadpassen toegang te geven tot jouw oplaadpunten. Maar je kunt ook verschillende tarieven instellen voor medewerkers en/of bezoekers.

Zo kun je de gemaakte kosten specifiek doorbelasten aan de juiste partij. Geschikt voor e-laadpassen en uitbetaling laadkosten.

Een zakelijke Cube
Op kantoor laden

Veelgestelde vragen

Iedere woonsituatie is uniek, maar de professionele installateurs van Cube zijn in staat om bij ieder huis een Cube laadoplossing te plaatsen.
Natuurlijk, maar laden aan een openbare laadpaal is per jaar € 500,- duurder dan laden thuis. Op termijn betaalt een Cube dan ook voor zichzelf.
Voor een Cube laadoplossing hoef je niets zelf te regelen. Zelfs de uitbreiding van een meterkast kan door Cube verzorgd worden.
Met een Cube laadpunt thuis, laad je net zo snel laden als bij een publieke laadpaal op straat, namelijk 11 KW per uur. Afhankelijk van de grootte van de accu in jouw elektrische auto is de auto dan in 4 uur (accu van 45 KW) of misschien 6 uur (accu van 70 KW) van leeg naar helemaal vol (als jouw woning een 3 fase – elektriciteit aansluiting heeft).
Thuisladen is de aller goedkoopste manier van laden. Je eigen stroominkoop kost gemiddeld zo’n €0.22per KWh. Bij een openbare laadpaal op straat betaal je gemiddeld €0.36 per KWh.
De Cube kunt je bestellen via Wittebrug. Jouw verkoper of lease-adviseur dient graag de aanvraag voor offerte of de bestelling voor je in bij E-Mobility. E-Mobility helpt je dan verder met het hele proces van offerte tot en met de installatie van de juiste Cube. Je kunt E-Mobility ook bellen - 070 - 217 30 19 Of mailen - info@emobility.nl
De hoeveelheid fases staat vaak vermeld op jouw energierekening (bijvoorbeeld 3x25A dus 3 fase). Aan de hand van een foto van de meterkast kan onze installateur ook het aantal fases zien.
Een verzwaring vraag je aan via jouw netbeheerder, via www.mijnaansluiting.nl. Let op: De netbeheer rekent hier kosten voor. Deze kosten liggen tussen de € 200,- à € 300,- bij verzwaring van 1x25A naar 3x25A.
Verrekenen houdt in dat je geld kunt vragen voor het gebruik van jouw laadpunten.
Dat is uiteraard ook mogelijk. Laat ons weten hoe wij je kunnen bereiken om een afspraak te maken! - info@emobility.nl
Wij helpen je heel graag verder! Bel - 070 - 217 30 19 Of mail - info@emobility.nl

Hannah staat voor je klaar!

Hannah Haaijema

Manager Customer Care

Stuur mij meer info over de Cube

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Elektrisch rijden

Privé of zakelijk, nieuw of occasion, aanschaffen, huren of kopen; al onze klanten kunnen elektrisch rijden. Wij bieden jou de beste e-mobiliteitsoplossing en staan klaar om je verder te helpen!

Kunnen wij je helpen?
Elektrisch rijden

Laadpaal aan huis