De nieuwe Audi A6

Een stijlvolle auto met een elegant design. Met een sportieve inborst en veel aandacht voor efficiency. Die toonaangevende innovaties combineert met de sublieme Audi afwerking. De vooruitgang is in elke lijn zichtbaar.

Nu bij ons in de showroom

Vanaf: € 76.995,-

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Een helder statement. Vanuit elk perspectief.

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst.

Toonaangevende verlichting. Expressieve blik.

De A6 is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Ze hebben zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen.

Fijne ambiance

 

Kies voor de ambienteverlichting en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren.

Intelligentie slim toegepast

Perfect op elkaar afgestemde camera’s, radars en ultrasoon sensoren herkennen en beoordelen rijsituaties. Deze technologie kan u ondersteunen en is ook in staat om in te grijpen als er geen andere optie is.

Een strak design. Optimaal bedieningscomfort.

MMI navigatie plus met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp.

Krachtdadig

De nieuwe A6 is er met krachtige benzine- en dieselmotoren, die allemaal met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie werken.

  • Voor benzinerijders is er keuze uit een 180 kW/245 pk sterke 2.0 TFSI en een 250 kW/340 pk sterke zescilinder 3.0 TFSI.
  • Wie voor diesel opteert, komt achter het stuur van een 170 kW/231 pk of 210 kW/286 pk sterke zescilinder 3.0 TDI of de 2.0 TDI met 150 kW/204 pk.

De introductie van alle motoren gebeurt gefaseerd.

De A6 loopt altijd een generatie voor. Nu al voor de achtste keer.

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 bewijst het.

 

{

De nieuwe Audi A6 is beter, slimmer, ruimer, luxueuzer en comfortabeler en om die redenen uitstekend vervoer. De A6 is meer dan ooit een rijdende computer, waarvan vooral de techfans zullen smullen.

Giano Tielman,  Verkoopadviseur / Diplomatic Sales

Disclaimer: Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1–5,5 l/100 km; Gemiddelde CO₂-emissie: 161–142 g/km; Het brandstofverbruik en de CO₂-emissie alsmede afwijkingen van de vermelde waarden zijn niet alleen afhankelijk van de efficiency waarmee de auto de brandstof benut, maar ook van de rijstijl en andere niet-technische factoren, zoals de velg- en bandenmaten. De genoemde prijs is een consumentenadviesprijs inclusief BTW en BPM en inclusief advieskosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten. Lees voor meer informatie de algemene verkoopinformatie. Aan deze prijs kunnen geen rechten worden ontleend. Het kan voorkomen dat voor een model met een gekozen band/velgcombinatie de CO₂-emissiewaarde niet bekend is. In dat geval vindt er een onjuiste BPM-berekening plaats. Voor alle juiste prijzen verwijzen wij u naar de prijslijst of naar de Audi-dealer.