Skip to the main content

Audi Q3

Rijklaar vanaf
€ 54.360
Audi financial lease vanaf
€ 604,74 p/m excl BTW
Private lease vanaf
€ 769 p/m
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jou past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Audi te:
Wat wil jij?

De Audi Q3 is een allround talent

De Audi Q3 heeft veel allround talenten. Hij heeft een sterke uitstraling, waarbij aan de voorkant de octagonale singleframe-grille in het oog springt.

Ruim en praktisch
Handige details

De laadvloer is in drie hoogtes in te stellen. De laadrand zit op slechts 748 millimeter van de grond, waardoor spullen niet ver opgetild hoeven te worden.

Zeven standen
Slimme achterbank

Leg de leuning in delen van 40:20:40 plat. De kofferbak slikt 530 tot 675 liter aan bagage en met de leuning neergeklapt zelfs 1.525 liter.

Matrix-led-koplampen
Vooruitstrevende verlichting

De slanke koplampen van de nieuwe Audi Q3 hebben een pijlvorm. Er zijn drie varianten, die allemaal met LED-verlichting werken.

Audi virtual cockpit
Digitaal instrumentarium

Optioneel is het instrumentenpaneel te vervangen door een configureerbare versie met meer weergavemogelijkheden, de Audi virtual cockpit.

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Accessoires


Veilig én fijn op weg. Makkelijk bij je spullen kunnen, digitaal verbonden blijven. Wij snappen het. De kwaliteit van de producten van Audi bewijst zich iedere dag opnieuw. Neem snel…

Lees meer

Audi e-tron GT


Ervaar het ultieme elektrisch rijden met de e-tron GT! In het voorjaar van 2021 zal de Audi e-tron GT in het Nederlandse straatbeeld verschijnen. Meld je nu aan

Lees meer

Audi Terminal


Bouwen aan de toekomst Samen met Audi bouwen wij aan de toekomst. De nieuwe Audi Terminal op het Forepark, is geopend! Deze hypermoderne Terminal is helemaal klaar voor gebruik. Alles…

Lees meer

E-tron Sportback: nu leverbaar!


Niet met 2, maar met 3 elektromotoren! De nieuwe Audi e-tron S Sportback met 503 pk en 973 Nm is bij Wittebrug gearriveerd! Een actieradius van 370 km (WLTP) en…

Lees meer

Disclaimer: Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. De Algemene Voorwaarden, Privacy Statement en het Inleverprotocol zijn hier te vinden.