Skip to the main content

Wil je een auto huren?

Vind de beschikbare auto’s

Camper huren?

Nog geen vakantieplannen? Staat een trip met een camper bij jou op de lijst? Dan zou je het dit jaar kunnen afvinken. Bij ons kan je een camper huren. Wij verhuren de originele en compleet uitgeruste Volkswagen Grand California. Wij helpen je graag verder.

Ik wil een camper huren!
Camper huren?

Wisselen van vervoer

Als jouw situatie verandert, is de kans groot dat jouw mobiliteitsbehoefte ook anders wordt. Omdat je niet altijd weet hoe jouw situatie er over een halfjaar of jaar uitziet, kun je vooraf lastig beslissen welk vervoersmiddel tegen die tijd bij je past. Met het Wittebrug Maandabonnement kies je snel gemakkelijk een andere mobiliteitsvorm wanneer jouw situatie verandert!

Maandabonnement
Wisselen van vervoer
Algemene gegevens

Algemene gegevens

Direct contact

Gelijk iemand spreken via de telefoon of stuur ons een mail

Direct bellen Bel op 070-3429497
Ons adres

Donau 120, 2491 BC Den Haag

Je vindt ons in de Volkswagen showroom
Mail ons
Lees meer

Roadtrip-tips


Of je nu een auto hebt aangeschaft of gebruikt maakt van één van onze huurauto's; wij hebben de mooiste roadtrip-tips voor je verzameld. Fijne reis (en laat even weten hoe…

Lees meer

Duurzaam huren


Bij Wittebrug Autoverhuur zetten wij ons met trots in voor duurzaamheid! We snappen dat jij misschien ook een bewuste keuze wil maken op het gebied van mobiliteit. Bekijk onze selectie…

Lees meer

Model in de spotlight


Maak kennis met één van de nieuwste toevoegingen aan onze autoverhuur-vloot; de Volkswagen Taigo! Lees wat de Taigo zo speciaal maakt!

Lees meer

Voorwaarden. Op al onze contracten zijn de “Algemene huurvoorwaarden voor de leden van de afdeling Autoverhuur ledenassociatie van BOVAG” van toepassing. Bekijk hier onze algemene huurvoorwaarden en de voorwaarden van de BOVAG.