Skip to the main content

Maak de sprong...

… naar de toekomst van elektrisch rijden

Wij zijn trots om aan te kondigen dat wij Leapmotor, het innovatieve en volledig elektrische automerk, aan ons portfolio hebben toegevoegd. Met Leapmotor zetten we een grote stap richting toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Stap in, start elektrisch en ontdek wat de toekomst voor jou in petto heeft!

Waarom kiezen voor Leapmotor?
Leapmotor is meer dan alleen een automerk; het is een beweging die slimme, duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar maakt. Leapmotor gelooft dat elektrisch rijden niet alleen voor de ‘happy few’ is, maar voor iedereen die vooruit wil. Met de slogan “Leap into the Future” en een sterke focus op slimme innovaties, is Leapmotor klaar om de wereld van elektrisch rijden opnieuw vorm te geven.

Leapmotor biedt twee geavanceerde modellen die garant staan voor baanbrekende technologie, comfort en een futuristisch design: de compacte T03 en de luxe C10.

Ontmoet de modellen: T03 en C10

Maak de sprong...

T03 – Compact en slim

De Leapmotor T03 is klein van buiten, maar groot van binnen. Deze compacte elektrische auto is jouw ideale partner voor stedelijke avonturen. Met zijn ruimtebesparende ontwerp, energiezuinige prestaties en slimme technologieën is de T03 perfect voor iedereen die duurzaam door de stad wil navigeren zonder in te leveren op comfort. Of je nu dagelijks door het drukke stadsverkeer rijdt of onderweg bent naar je volgende avontuur, de T03 staat altijd voor je klaar.

Naast zijn duurzame prestaties biedt de T03 comfort, connectiviteit en een flinke dosis rijplezier. Met moderne functies zoals geavanceerde rijhulpsystemen en een futuristisch dashboard met touchscreen, voelt de T03 alsof je al in de toekomst rijdt.

Plan een proefrit bij Wittebrug Kerketuinen
T03 – Compact en slim

C10 – Luxe en ruim

De Leapmotor C10 is een luxe elektrische SUV, ontworpen voor lange ritten en ultiem comfort. Met een indrukwekkend rijbereik en premium voorzieningen biedt de C10 alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en comfortabele reis, waar je ook naartoe gaat.

De C10 combineert stijl, prestaties en duurzaamheid in één. Deze ruime SUV is voorzien van een verfijnd interieur dat naadloos aansluit bij een actieve levensstijl. Of je nu met het gezin een weekendje weggaat of door de stad navigeert, de C10 biedt altijd een soepele en stille rijervaring.

Slimme innovaties voor iedereen
Leapmotor maakt technologieën die normaal voorbehouden zijn aan luxere auto’s, toegankelijk voor iedereen. Van AI-gestuurde rijhulpsystemen tot slimme connectiviteitsfuncties, Leapmotor zorgt ervoor dat elke rit een unieke ervaring wordt. De modellen zijn ontworpen met een focus op zowel comfort als veiligheid, zodat je je altijd verbonden en beschermd voelt, waar je ook naartoe gaat.

Plan een proefrit bij Wittebrug Kerketuinen
C10 – Luxe en ruim

Waarom nu?

De wereld is in beweging en Leapmotor bewijst dat elektrisch rijden nu voor iedereen binnen handbereik ligt. Met scherpe prijzen, krachtige prestaties en een filosofie die inzet op duurzame mobiliteit zonder compromissen, maakt Leapmotor de overstap naar een groenere toekomst eenvoudiger dan ooit. Het beste nieuws? Deze elektrische revolutie begint nu bij Wittebrug in de showroom!

Bij Wittebrug geloven we in een toekomst waarin slimme innovaties elke rit verbeteren. Leapmotor is hét merk dat deze visie tot leven brengt. Of je nu op zoek bent naar sportieve prestaties, een praktische stadsauto of simpelweg nieuwsgierig bent naar de nieuwste technologische innovaties in elektrisch rijden, Leapmotor heeft het allemaal.

Bezoek onze showroom en ervaar Leapmotor
Benieuwd naar wat Leapmotor voor jou kan betekenen? We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom en de nieuwe modellen zelf te ervaren. Maak een proefrit, stel al je vragen en laat je inspireren door de toekomst van mobiliteit.

Take a leap into the future – met Wittebrug en Leapmotor
Ben jij klaar om de sprong te wagen? Stap in en ontdek waarom Leapmotor de toekomst van elektrisch rijden is. De toekomst wacht op je. Be the first!

 

Plan een proefrit bij Wittebrug Kerketuinen
Waarom nu?