Skip to the main content

CitroënC3 Aircross

Rijklaar vanaf
€ 27.400

Ontdek de Citroën C3 Aircross

De Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe voorzijde meer karakter dan ooit. De nieuwe decoraties geven hem een extra chic voorkomen en het comfort is dankzij de toepassing van de Advanced Comfort Seats nu nog verder verbeterd. De veelzijdige, flexibele en compacte Citroën C3 Aircross is een op-en-top praktische SUV. Interesse? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross uitgelicht

De C3 Aircross heeft met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. Hij biedt nog meer personalisatiemogelijkheden met keuze uit 70 kleurcombinaties en 2 velgen met een nieuw design.

Nieuwe
gezicht

De C3 Aircross SUV heeft een geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde. Dit nieuwe gezicht van Citroën is voor het eerst in 2020 toegepast op de C3.

70
kleurcombinaties

Voor het exterieur zijn er nu nog meer personalisatiemogelijkheden met 70 mogelijke combinaties.

Connect
en play

Met de Mirror Screen-technologie, die compatibel is met Apple CarPlay™ en Android Auto, kun je jouw smartphone aan uw Nieuwe C3 Aircross SUV koppelen.

Comfort
net als thuis

De nieuwe C3 Aircross SUV biedt naast zijn onovertroffen veercomfort ook extra zitcomfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats.

Zelf je eigen C3 Aircross samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.