Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 18.400

Ontdek de Citroën C3

Ontdek de Citroën C3, een veelzijdige en comfortabele compacte auto met een inspirerend uiterlijk. Met een keuze uit 97 kleurcombinaties maak je van jouw Citroën C3 een unieke auto. De Citroën C3 maakt met zijn harmonieuze lijnen een robuuste en dynamische indruk. Zijn hoge en vlakke motorkap en grote wielen geven hem een zelfverzekerde uitstraling. De Airbumps® op de flanken beschermen de carrosserie en versterken zijn unieke karakter. Interesse? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Citroën C3

Compact, Comfort, Connected, C3

Voor nog meer veiligheid en rijcomfort beschikt de Citroën C3 over ergonomische bedieningselementen en intuïtief te gebruiken functies.

Connected
services

Om je nog meer comfort te bieden beschikt de Citroën C3 over een 7 inch touchscreen. Dit centraal op het dashboard geplaatste scherm biedt allerlei connectiviteitsfuncties.

Comfort
stoelen

De op de meubelwereld geïnspireerde stoelen van de Citroën C3 kenmerken zich door hun brede zitting en rugleuning.

Compact
en ruim

De Citroën C3 geeft zijn inzittenden alle ruimte, zowel voorin als achterin. De beenruimte achterin is ongekend groot voor het segment.

Kleurrijk
op weg

Voor de carrosseriekleur heb je de keuze uit 7 kleuren. We hebben twee nieuwe frisse kleuren, Elixir Red en Spring Blue, aan het pallet toegevoegd.

Zelf je eigen C3 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.