Skip to the main content

CitroënC5 Aircross

Rijklaar vanaf
€ 37.900

Ontdek de Citroën C5 Aircross

De auto op het gebied van comfort, binnenruimte en flexibiliteit. De Citroën C5 Aircross is vernieuwd, met een nog krachtiger en gedistingeerder design. Hij is leverbaar als Hybride, Plug-in Hybrid of met een benzine- of dieselmotor. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross uitgelicht

De Citroën C5 Aircross is met zijn design karaktervoller en dynamischer dan ooit. Op de weg valt hij direct op door zijn onderscheidende en stijlvolle voorkomen. De verfijnde kleuren en materialen in het interieur versterken het gevoel van ruimte en comfort.

Citroën-
identiteit

De V-vormige led-lichtsignatuur heeft een bijzonder 3D-effect met "pianotoetsen". Deze dagrijverlichting geeft de auto een zelfbewuste en hightech uitstraling.

Stijlvol
en hightech

In harmonie met de voorzijde van de auto heeft de Citroën C5 Aircross ook achter een nieuwe lichtsignatuur, met 3D led-technologie.

Interieur
ambiances

De gemoderniseerde standaardambiance en de 4 Advanced Comfort-ambiances versterken de stijlvolle, dynamische en kwalitatief hoogwaardige uitstraling van het interieur.

Midden
console

De hoge en brede middenconsole is gemoderniseerd met een afwerking van zwarte stof met ledereffect en een verchroomde bies.

Zelf je eigen C5 Aircross samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.