Skip to the main content

CitroënSpacetourer

Rijklaar vanaf
€ 56.229

De ideale minibus

Profiteer van een actieradius van tot wel 330 km, de grootste van zijn klasse. In de Citroën ë-SpaceTourer reis je met jouw gezin of vrienden CO-uitstootvrij. Bovendien kan hij snel worden opgeladen (tot 80% in 30 min.). Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Ja ik wil een offerte!
De ideale minibus

Citroën ë-Spacetourer uitgelicht

De Citroën ë-SpaceTourer is een karaktervolle minibus die je het leven vergemakkelijkt. In beide lengtes, M en XL, heeft hij vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit.

Plaats
voor 9 personen

De Citroën SpaceTourer is een compacte minibus waarin tot wel 9 personen comfortabel kunnen reizen, zonder concessies op het gebied van veelzijdigheid en design.

Twee
lengtes

Wie zegt dat een minibus altijd te hoog of te lang is? De SpaceTourer heeft een korte draaicirkel en is leverbaar in 2 lengtes (M: 4,95 m, XL: 5,30 m) en maximaal 1,90 m hoog.

Interieur
ambiances

Afhankelijk van het uitrustingsniveau zijn de stoelen van de Citroën SpaceTourer bekleed met de stof Graphite of de stof Bleu Cran.

Vijftien
rijhulpsystemen

De Citroën ë-SpaceTourer beschikt over tal van rijhulpsystemen die zowel in de stad als op de snelweg van pas komen.

Zelf je eigen Spacetourer samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.