Skip to the main content

Fiat 500e

Prijs vanaf
€ 31.190
Private lease vanaf
€ 428 p/m

Fiat 500e leasen?

De Fiat 500e van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Fiat 500e leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Fiat 500e die echt te koop is, een nieuwe of een Fiat 500e occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Fiat aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen!

Bekijk ons 500e aanbod
Fiat 500e leasen?

Fiat 500e: elektrisch vernuft

Tijdloos duurzaam

Retro
Modern

Zijrichting aanwijzers: Geinspireerd op de eerste Fiat 500 uit 1957.

Stijlvol
Tijdloos

Fiat Monogram: De letters FIAT als stijlelement

Snelladen
Genieten maar

Snelladen: in 5 minuten genoeg stroom bijladen voor al je stadsritten op een dag (50km).


Strak
Italiaans

Strak design, meer gebruiksgemak: een druk op de knop aan de binnenzijde van de greep volstaat om het portier te ontgrendelen.

Klaar voor de toekomst

  • Bereik in stadsverkeer 460 km. Bereik gecombineerde rijcyclus (WLTP) tot 320 km
  • Sherpa modus. Helpt je om elke bestemming te bereiken.
  • Snelladen. In 5 minuten genoeg stroom bijladen voor al je stadsritten op een dag (50 km).

De 500e is klaar voor de toekomst. Wil je meer weten over deze elektrische auto of een proefrit aanvragen? Bij Wittebrug Fiat helpen wij je graag verder.

Ja, ik wil meer weten! Ja, ik wil een proefrit met de 500e!
Klaar voor de toekomst

Zelf je eigen Fiat 500e samenstellen

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.