Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 22.095
Private lease vanaf
€ 339 p/m

Hyundai i20 voor elke situatie

De Hyundai i20 is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Hyundai i20 leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Hyundai i20 die echt te koop is, een nieuwe of een i20 occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Hyundai i20 modellen!

Bekijk ons i20 aanbod
Hyundai i20 voor elke situatie

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

De schoonheid van zelfvertrouwen

De geheel nieuwe Hyundai i20 is het eerste model van Hyundai in Europa dat is ontworpen volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness.

Touch
10,25-inch

Het digitale 10,25-inch instrumentenpaneel is optisch gecombineerd met de 10,25-inch grote centrale touchscreen.

Connectiviteit
Bluelink

Hyundai Bluelink omvat een scala connectiviteitsdiensten en op afstand bedienbare voertuigfuncties.

Veiligheid
Hyundai SmartSense

Met Hyundai SmartSense biedt de i20 het meest uitgebreide veiligheidstechnologiepakket in zijn segment.

Krachtig en energiek
N Line

Met zijn brutale uiterlijk is de i20 N Line het toonbeeld van dynamische sportiviteit.

Motorisatie

Benzine

  • 1.0 T-GDi 48V-benzinemotor

Onze driecilinder 1.0 T-GDi-benzinemotor is ontwikkeld om het sportieve karakter van de nieuwe Hyundai i20 tot leven te brengen. Met een vermogen van 74 kW (100 pk) en onze nieuwe 48V mild hybrid-technologie rijdt de i20 met deze krachtbron net zo plezierig als hij er uitziet.

  • 1.2 MPi-benzinemotor

Met een inhoud van 1,2 liter en vier cilinders is de 62 kW (84 pk) sterke motorvariant een krachtbron waar je niet zomaar omheen kunt. Gekoppeld aan de handgeschakelde vijfversnellingsbak kan deze motor elke situatie aan en levert hij zijn trekkracht soepel af.

Wil je meer weten? Bij Wittebrug Hyundai helpen wij je graag om de juiste motorkeuze te maken.

Ja, ik wil meer weten!
Motorisatie

Zelf je eigen i20 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 95 g/km.