Skip to the main content

Hyundai IONIQ 5

Rijklaar vanaf
€ 49.295
Private lease vanaf
€ 729 p/m

Hyundai IONIQ 5 voor elke situatie

De Hyundai IONIQ 5 is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Hyundai IONIQ 5 leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Hyundai IONIQ 5 die echt te koop is, een nieuwe of een IONIQ 5 occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Hyundai IONIQ 5 modellen!

Bekijk ons IONIQ 5 aanbod
Hyundai IONIQ 5 voor elke situatie
Wittebrug Hyundai

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

De schoonheid van elektrische innovatie

Adembenemend mooi en verbazingwekkend geavanceerd: de IONIQ 5 herdefinieert de manier waarop mensen naar elektrische auto’s kijken.

Optimale veiligheid
SmartSense

Geniet van maximale veiligheid met Hyundai SmartSense. De IONIQ 5 is ook de eerste Hyundai met Level 2-veiligheidstechnologie voor autonoom rijden.

Connected
Bluelink

Met geavanceerde connectiviteitsfuncties als Hyundai Bluelink kun je bepaalde functies van de auto bedienen met jouw smartphone – of met jouw stem.

Meer ruimte
Nog meer comfort

De IONIQ 5 heeft een wielbasis van 3 meter. Dat maakt een bijzonder ruim interieur mogelijk vergelijkbaar met dat van een sedan.

Ultrasnel opladen
800V-batterij

Met een oplader van 350 kW laad je de IONIQ 5 in slechts 18 minuten op van 10 naar 80 procent van de batterijcapaciteit.


Motorisatie

73 kWh-versie

In de 73 kWh-versie zorgen twee elektromotoren – samen goed voor 225 kW (305 pk) en een direct koppel van 605 Nm – voor de aandrijving. Vermogen: 70 kW voorwielen/155 kW achterwielen. Koppel: 255 Nm/350 Nm. Acceleratie 0-100 km/u: slechts 5,2 sec. De 73 kWh-versie met achterwielaandrijving/één elektromotor levert 160 kW (217 pk) en 350 Nm aan koppel.

58 kWh-versie

In de 58 kWh-versie zorgt één elektromotor – goed voor 125 kW vermogen (170 pk) en een direct koppel van 350 Nm – voor de aandrijving. De acceleratie van 0-100 km/u vergt slechts 8,5 seconden.

Wil je meer weten? Bij Wittebrug Hyundai helpen wij je graag om de juiste elektromotorkeuze te maken.

Ja, ik wil meer weten!
Motorisatie

Zelf je eigen IONIQ 5 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. 2 Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. 3 Tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen.