Skip to the main content

Hyundai IONIQ 6

Vanaf
€ 45.895 Rijklaar
Operational lease vanaf
€ 515 ex BTW p/m
Private lease vanaf
€ 709 incl. BTW p/m

Elektrische mijlpaal

Met zijn adembenemende design en rijdynamiek en de innovatieve 800V-batterijtechnologie voor ultrasnel opladen, levert de Hyundai IONIQ 6 bijzondere prestaties. De elektrische sedan is gebouwd op een geavanceerd nieuw platform, een technologische mijlpaal in dit EV-tijdperk.

Proefrit afspraak
Elektrische mijlpaal
Wittebrug Hyundai

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

De essentie van gestroomlijnde eenvoud

De strakke, eenduidige lijnen en het aerodynamische design van de IONIQ 6 stralen elegantie uit.

Iconisch
eerbetoon

De vloeiende rondingen en lijnen zijn een eerbetoon aan de iconische, gestroomlijnde voertuigen van de jaren 20 en 30 en opnieuw ontworpen voor de duurzame mobiliteit van vandaag.


Coconachtig
interieur

De IONIQ 6 is mensgericht ontworpen, waarbij de binnenruimte gelijktijdig met het exterieur werd ontwikkeld.

Relax
comfort

Maak het jezelf comfortabel met de verstelbare (8 standen) voorstoelen. Leun, met één druk op de knop, helemaal achterover voor een verkwikkende pauze tijdens het opladen

Digitale
zijspiegels

De digitale zijspiegels (optioneel) vervangen de traditionele spiegels, met een camera en een monitor in het interieur, voor beter zicht en aerodynamica.

Prestaties

Vierwielaandrijving.
In de versie met vierwielaandrijving wordt de IONIQ 6 aangedreven door twee elektromotoren, een op de vooras en een op de achteras, die samen 239 kW (325 pk) aan vermogen en 605 Nm aan koppel leveren (alleen beschikbaar in combinatie met 77,4 kWh-batterijpakket).

Achterwielaandrijving.
In de versie met 53 kWh-batterijpakket wordt de IONIQ 6 aangedreven door een elektromotor op de achteras die 111 kW (151 pk) aan vermogen levert.

Wil je meer weten? Bij Wittebrug Hyundai helpen wij je graag om de juiste elektromotorkeuze te maken.

Ja, ik wil meer weten!
Prestaties

Ik wil hem proberen

Proefrit afspraak

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. 2 Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. 3 Tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij. Operational lease wordt aangeboden door Hyundai Operational Lease op basis van 60 maanden en 10.000km/jaar.  Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen.