Skip to the main content

Hyundai KONA Electric

Rijklaar vanaf
€ 39.995
Private lease vanaf
€ 599 p.m
Introductieweekend
29 & 30 september

Hyundai KONA Electric voor elke situatie

De Hyundai KONA Electric; elektrisch rijden met een Hyundai van Wittebrug! Je bewondert hem nu in de showroom; maak snel een afspraak of boek een proefrit.
Wil je de Hyundai KONA Electric (private) leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Wil je liever zelf een Hyundai KONA Electric kopen? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres.

Bekijk ons KONA Electric aanbod Download de brochure
Hyundai KONA Electric voor elke situatie

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Naar een hoger niveau

De highlights van de KONA Electric

Private lease
Vanaf € 479 per maand

Zo wordt elektrisch rijden wel heel makkelijk! Wij regelen de verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Jij hoeft alleen nog te laden! Zakelijke lease kan al vanaf € 389 per maand!

Elektrisch rijden
Actieradius

Een actieradius van 484 kilometer op een volle batterij (64 kWh) én dit jaar nog een bijtelling van maar 12%: begin dit jaar nog met elektrisch rijden!


Design
Verfijnd

De KONA Electric valt op met zijn vernieuwde, slanke uiterlijk maar is nog steeds duidelijk herkenbaar als stoere SUV! Benieuwd naar dit nieuwe aerodynamische design?

Features
Snel op weg

Vanuit stilstand in 7,9 seconden naar 100 km/u. Een regeneratieve remsysteem en een bagageruimte van wel 332 liter inhoud: de KONA is van alle gemakken voorzien! Zelf ervaren?

Zelf jouw KONA Electric samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. 2 Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. 3 Tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen.