Skip to the main content

Jeep Avenger

Rijklaar vanaf
€ 38.500
Private lease
vanaf € 459 / mnd
Met € 2.950
SEPP subsidie

Aantrekkelijk elektrisch rijden

De nieuwe Jeep® Avenger biedt je de modernste infotainmenttechnologie voor een connected rijervaring die past bij het gevoel van vrijheid dat hij oproept.
Maar vrijheid betekent voor Jeep® ook kunnen meenemen wat je wilt. Daarom vind je aan boord voor alles een handige opbergplek,
of het nu gaat om je telefoon, huissleutels, zonnebril of een flesje water.
Maar ook voor grotere voorwerpen is volop opbergruimte: alles bij elkaar kun je met gemak de inhoud van een handbagagetrolley in het interieur kwijt.
En dan is de bagageruimte nog niet eens meegerekend!
Ook aan stijl en sfeer kom je in de Avenger niets te kort: de sportieve stoelbekleding, het in carrosseriekleur uitgevoerde dashboardpaneel
en de in meer kleuren instelbare led-ambianceverlichting creëren een warme omgeving waarin je je direct thuis zult voelen.

Meer weten? Onze adviseurs bij Wittebrug Jeep helpen je graag verder.

Ja, ik wil meer weten!
Aantrekkelijk elektrisch rijden

De nieuwe elektrische Jeep

100% elektrische vrijheid

Technologie
Connected

Via het 10,25 inch instrumentenpaneel houdt hij je op de hoogte van alle relevante rij-informatie met alle infotainment- en connectiviteitsfuncties.

Veiligheid
Altijd

Zo houdt hij op de snelweg automatisch een veilige afstand tot het verkeer aan en zorgen actieve stuurcorrecties ervoor dat hij altijd in het midden van de rijstrook blijft.

Terrein
Knecht

Dankzij zijn Selec-Terrain®-tractieregeling staat hij onder alle wegcondities en weersomstandigheden z'n mannetje.

Berg
Beklimmer

Dankzij de Hill Descent Control-afdaalassistent en zijn royale bodemvrijheid laat hij zich ook doelgericht en veilig door het terrein loodsen.

Ik ben geïnteresseerd!

Houd me op de hoogte

Dit is ook Wittebrug


Bekijk de nieuwe Jeep Avenger


De nieuwe elektrische Jeep Avenger bekijk je op 25 en 27 maart bij Wittebrug!

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.