Skip to the main content

Jeep Compass

Prijs vanaf
€ 41.000
Private lease vanaf
€ 750 p/m
3 Jaar garantie
Kilometervrij

Op de goede weg met de Compass

Deze auto is de perfecte kompas voor jouw reis. De Jeep Compass is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Compass leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Jeep Compass die echt te koop is, een nieuwe of een Compass occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Jeep modellen! Of vraag een proefrit aan.

Bekijk ons Compass aanbod
Op de goede weg met de Compass

Vorm en kracht

De Compass met zijn urban uitstraling en zijn onverzettelijke Jeep-karakter

Iconische vormen
Nieuw design

De Jeep Compass geeft een modernere invulling aan traditionele Jeep-elementen als de iconische grille met zeven sleuven

Digitaal
Verbonden

Met een snelle processor, nieuwste software en een groot aanbod aan online services, biedt het Uconnect™-systeem van de nieuwe Jeep Compass een revolutionaire stap vooruit.

Turbo
Superkracht

De benzinemotoren zijn twee varianten van dezelfde turbomotor. Ook is het mogelijk om voor een Plug in Hybride welke een gecombineerd vermogen levert van maar liefst 240pk.

Veelzijdig in elk opzicht
Ruimtelijk

De in drie delen (40/20/40) neerklapbare achterbank biedt je de mogelijkheid de bagageruimte uit te breiden en de beschikbare ruimte achterin precies zo in te delen als jij wilt.

Motorisaties

Het motorenaanbod voor de nieuwe Jeep Compass bestaat uit twee benzinemotoren die voldoen aan de Euro 6d-FINAL-emissienorm. De benzinemotoren zijn twee varianten van dezelfde turbomotor, waarvan de 130 pk/96 kW-versie wordt gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak en de 150 pk/110 kW-versie is gekoppeld aan een zestraps automatische DDCT-transmissie. Weet je niet wat je moet kiezen? Vraag een proefrit aan bij Wittebrug Jeep en dan helpen wij je graag verder.

Ja, ik wil een proefrit in de Jeep Compass!
Motorisaties

Zelf je eigen Compass samenstellen

Disclaimer: Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.