Skip to the main content

Jeep Grand Cherokee

Prijs vanaf
€ 101.180
PHEV
50 km elektrisch bereik
3 Jaar garantie
Kilometervrij

'Chief of the road'

Jeep heeft de Grand Cherokee Summit Reserve 4xe geheel vernieuwd. Met een volledig herzien exterieur- en interieurdesign, innovatieve technologie, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een perfecte balans tussen rijdynamiek op de weg en terreinprestaties, treedt hij in voetsporen van zijn legendarische voorgangers. Maar de meest ingrijpende verandering is natuurlijk dat hij met zijn gloednieuwe hybride aandrijflijn nu als Grand Cherokee 4xe Plug-in Hybrid de toekomst tegemoet treedt!

Vraag een offerte aan
'Chief of the road'

Vorm en kracht

Ongekende luxe in een stoer pakket

Infotainment
Connect

Het 10,1 inch HD Radio Navigatiescherm van het Uconnect™-infotainmentsysteem biedt je rechtstreeks toegang tot je agenda, contacten en favoriete muziek.

Overzichtelijk
Digitaal paneel

Het 10,25 inch display van het digitale instrumentenpaneel voorziet je van alle belangrijke rij-informatie.

Stoere wielen
Gepolijste velgen

De standaard 21 inch gepolijste lichtmetalen velgen versterken de stijlvolle uitstraling van de Grand Cherokee Summit Reserve 4xe Limited.

Top comfort
Stoelverwarming / ventilatie

Ingebouwde verwarmings- en ventilatie-elementen in voorstoelen garanderen je optimaal zitcomfort, hoe koud of warm het buiten ook is.

Motor

De Grand Cherokee Summit Reserve 4xe is uitgerust met een soepele en zeer krachtige Plug In Hybrid motor.

CO2 EMISSIES (WLTP, GECOMBINEERD) G/KM : 66
BRANDSTOFVERBRUIK (WLTP, GECOMBINEERD) L/100KM: 2.8
TYPE BRANDSTOF: PHEV
CILINDERINHOUD (CC): 1995
TYPE VERSNELLINGSBAK *BIJ STANDAARD VOERTUIG: Automatische versnellingsbak
TYPE AANDRIJVING: 4WD
MAX. VERMOGEN (PK): 375

Ja, ik wil een offerte voor de Jeep Grand Cherokee!
Motor

Disclaimer: Alle genoemde prijzen zijn, indien van toepassing, inclusief opties, BTW, BPM en alle kosten die gemaakt moeten worden om uw auto rijklaar te maken. Afgebeelde modellen en prijzen kunnen afwijken van de werkelijkheid onder voorbehoud van wijzigingen in assurantiebelasting, wegenbelasting en BTW. FCA Netherlands B.V. besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de organisatie van haar acties en het beheer van de website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of niet juist is. Alleen geldig bij deelnemende dealers. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.