Skip to the main content

OpelAstra

Rijklaar vanaf
€ 33.499

Design statement

Het is tijd om te breken met het alledaagse. Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technologie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzinemotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis. Vraag een offerte aan bij Wittebrug.

Vraag een offerte aan
Design statement

Ontdek de Opel Astra

De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst. Een stoer design, heerlijk comfortabel interieur én ook de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden.

Een nieuw
tijdperk

De nieuwe Opel Astra is duidelijk niet zomaar een auto. Met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen, oogt hij dynamischer dan ooit.

Stijl gaat voor
alles

Nu heb je de kans om een statement te maken, want de nieuwe Astra biedt je talloze manieren om je persoonlijke smaak te tonen.

Het gezicht
van de toekomst

De functie van design is het laten ontwerpen van een functie. Maak kennis met de essentie een Duits design.

Technologie
die beschermt

De Astra zit vol met grote voorzieningen die zijn ontworpen om de veiligheid, het gemak en het comfort te verbeteren.

Zelf je eigen Astra samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.