Skip to the main content

OpelCorsa

Rijklaar vanaf
€ 24.149
Extra inruilpremie
€ 2.000
Private lease vanaf
€ 379 p/m

Val op in de massa!

Een allround design met aantrekkingskracht, binnen en buiten. Technologie die beschermt. De Opel Corsa zit vol met grote voorzieningen die zijn ontworpen om de veiligheid, het gemak en het comfort te verbeteren. Ontworpen voor jou. Kies tussen benzine, diesel of 100% elektrisch. Allemaal ontworpen voor prestaties en efficiëntie. Herontdek de betekenis van rijplezier! Hoe? Vraag een offerte aan bij Wittebrug!

Vraag een offerte aan
Val op in de massa!

Ontdek de Opel Corsa

De baanbrekende stadsauto die helemaal klaar is voor de toekomst. Een stoer design, heerlijk comfortabel interieur én ook de mogelijkheid om 100% elektrisch te rijden.

In de hoogste
versnelling!

Naast de handgeschakelde 6-versnellingsbak is voor de Corsa een sportieve en comfortabele 8-traps automaat met schakelpeddels leverbaar. Aan jou de keuze!

Ontspannen
rijden

Als je kiest voor de hoogwaardige alcantara bekleding, is de bestuurdersstoel met massagefunctie leverbaar. Zo kom je zelfs na een lange rit volkomen ontspannen aan.

Intelli-Lux
LED® matrix

Beter zien en gezien worden! De Corsa biedt als eerste in zijn klasse Intelli-Lux LED® Matrix-koplampen die de verlichting automatisch afstemmen op de situatie.

Digitaal
paneel

Het grote grafische kleuren-infodisplay achter het stuurwiel houd je tijdens het rijden perfect op de hoogte van je snelheid en andere belangrijke gegevens.

Zelf je eigen Corsa samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer:Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingenPl Keurmerk Klei kunnen meeruitvoeringen bevatten.Private lease prijzen o.b.v. 72 maanden/5.000 km per jaar via Opel Private Lease. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding, kijk voor alle voorwaarden op privatelease.opel.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden. € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 – 5,5 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 120 – 124 g/km.