Skip to the main content

OpelGrandland

Rijklaar vanaf
€ 38.349

Gedurfd ontwerp

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale pure panel, dynamische en toch zuinige benzinemotoren en innovatieve technologie zoals het night vision-camerasysteem en Intelli-Lux LED® pixel koplampen. Vraag een offerte aan bij Wittebrug.

Vraag een offerte aan
Gedurfd ontwerp

Jouw comfort: onze prioriteit

Schoolloop, vermoeide kinderen, het dagelijkse woon-werkverkeer, vastzitten in het verkeer, het drukke leven... De nieuwe Opel Grandland zorgt ervoor dat je altijd comfortabel zit.

Comfort
stoelen

Nooit meer stram en stijf uitstappen na een lange rit! De ergonomische comforstoelen van de Grandland zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug.

Verwarmde
opties

Hoe koud het ook is, in de Grandland zit je lekker warm. Stoelverwarming voorin en achterin. Verwarmbaar stuurwiel, voorruit en buitenspiegels.

Handsfree
achterklep

Dankzij slimme sensoren kun je de achterklep handsfree openen en sluiten, door je voet kort onder de achterbumper te bewegen of op de knop op het dashboard te drukken.

Intelli
Grip

Kracht en controle gaan samen met Intelli-Grip, dat in alle omstandigheden voor maximale grip zorgt. Modder, sneeuw, een kiezelpad? De Grandland blijft trefzeker op koers.

Zelf je eigen Grandland samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.