Skip to the main content

OpelMokka

Rijklaar vanaf
€ 30.349

Design op zijn best

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Opel Mokka! Vraag een offerte aan bij Wittebrug.

Vraag een offerte aan
Design op zijn best

Ontdek de Opel Mokka

De Mokka durft anders te zijn. Alles, van de gebeeldhouwde Eco-LED achterlichten tot de nieuwe Vizor-grille, betekent maar één ding: de toekomst is gearriveerd.

Warmte
naar wens

Verwarmbare voorstoelen met drie standen en een verwarmbaar stuurwiel maken het ook op koude en gure dagen bijzonder prettiger om in de Mokka te stappen.

Digital
Cluster

De nieuwe, heldere designfilosofie van Opel komt uitstekend tot uiting in het Opel Pure Panel.

180°
achteruitrijcamera

De 180° achteruitrijcamera geeft een extra breed beeld van de achterkant van de Mokka, zodat je niet alleen obstakels, maar ook verkeer dat van opzij nadert, beter kunt zien.

Veel
zijdigheid

Met zijn ruime interieur en ingenieuze functies is de Mokka overal op voorbereid. Of je nu op en neer rijdt naar je werk of op vakantie gaat met het hele gezin.

Zelf je eigen Mokka samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.