Skip to the main content

Peugeot308

Actieprijs vanaf
€ 29.425
Financieringsplan vanaf
€ 317 p/m
Uit voorraad leverbaar!
Direct rijden

Een rank silhouet

De Peugeot 308 valt op door zijn verrassend dynamische silhouet

Rijplezier
Op maat

De nieuwe Peugeot 308 beschikt over een scala van rijhulp- en parkeerhulpsystemen die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken.

Stap in
Kom op adem

Het AQS-systeem (Air Quality System) schakelt zodra dat nodig is automatisch de luchtrecirculatie in. Dit systeem wordt aangevuld met het Clean Cabin.

Nieuw
Middenconsole

Op de boog van de doordacht ontworpen middenconsole vindt de bestuurder alle belangrijke bedieningselementen van de rijfuncties binnen handbereik.

Connected
Altijd

De nieuwe Peugeot i-Cockpit® bevat het nieuwe infotainmentsysteem Peugeot i-Connect Advanced.

Wittebrug Peugeot

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Techno Spirit

De nieuwe Peugeot i-Cockpit® is nog ergonomischer en intuïtiever te bedienen. Hij biedt eenvoudig toegang tot de vele doordachte functies, zodat je je volop op het rijplezier kunt concentreren.

  • Nieuw compact stuurwiel met stuurwielverwarming en bedieningsfuncties voor de radio, het multimediasysteem, de telefoon en de rijhulpsystemen.
  • Nieuw digitaal head-up instrumentenpaneel of digitaal holografisch 3D-instrumentenpaneel.
De PEUGEOT i-Cockpit® is ook voor de voorpassagier gemakkelijk te bedienen:
  • Nieuw intuïtief te bedienen en te personaliseren touchscreen met meerdere vensters en nieuwe virtuele i-toggle switches.
  • Nieuwe middenconsole met meerdere opbergmogelijkheden.

Maak een proefrit!
Techno Spirit

Intense Sportwagon

Met het nieuwe Peugeot-logo centraal op de verticaal geplaatste grille, heeft de nieuwe Peugeot 308 SW een krachtige uitstraling die versterkt wordt door de lange motorkap en ver naar achteren geplaatste voorruit.

Zijn gedurfde proporties, expressieve stijl en strakke en aantrekkelijke design geven hem een sterke, onderscheidende persoonlijkheid. Deze auto voldoet aan geen enkel cliché en weet toch praktische inzetbaarheid te combineren met flexibiliteit. Het pure silhouet van deze compacte en ruime stationwagon wordt gekenmerkt door sportieve katachtige lijnen. Verchroomde accenten, slanke koplampen en het nieuwe embleem met de leeuw van het merk onderstrepen zijn dynamische karakter.

Het accupakket van 12,4 kWh is goed voor een volledig elektrische actieradius van tot wel 60 km volgens de WLTP-norm.

Lees hier meer over de Peugeot 308 SW.

Meer over de Peugeot 308 SW Offerte aanvragen
Intense Sportwagon

Zelf je eigen Peugeot 308 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Occasion van het jaar 2023


Peugeot 208 is de beste occasion van 2023!   Dat vieren we bij Wittebrug met een inruilbonus van maar liefst € 500 op onze Peugeot 208 modellen.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.  De berekening van uw leencapaciteit is indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uw uiteindelijke aanvraag zal op meer elementen beoordeeld worden en worden getoetst bij het BKR. Ook aan het gegeven advies kunnen geen rechten worden ontleend en uw individuele situatie kan verschillen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u verder te helpen indien gewenst. Peugeot Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.

Financieringsplan 308